Sneci.hu - Éjszakai peca Jaxon termékekkel - Vidra István beszámolója
Olvasási idő: csak ~1 perc

Éjszakai peca Jaxon termékekkel - Vidra István beszámolója

Szombaton meglátogattam a szeretett RSD-m egy éjszakai pecára és tesztelni a JAXON ® termékeket. Napközben 37 fok, ami nem sok jóval bíztatott, de hát mi bajom lehet alapon, délután 5 kor már a parton voltam.

Sajnos az erős apadás miatt, közel fél métert lejjebb volt a víz és gyenge volt az áramlása ...Úgy terveztem estig method szerelékkel vallatom a vizet, majd váltok bojlis szerelékre. Pecát meg kezdve lettem figyelmes a víz felszínén és víz közt úszó hínár szigetekre, amik nagyon megnehezítették a horgászatot.
A hajnalig tartó próbálkozásom a körülmények miatt, hal nélkül zárult.

Csali és etetőanyag választásom:
-Jaxon® ready method tigernuts+4mm pellet
-Jaxon® ready method fermented corn+2mm pellet
-Jaxon® sweet corn dumbels 8-10mm
-Jaxon® tigernuts mini wafters

Viszont párszót ejtenék JAXON ® termékekről!


Használt Ready method etetőanyagok állagban, aromában hozták a vártakat. Csomag bontása után azonnal tölthetőek voltak, probléma nélkül és dobásnál is a kosárban maradtak.
Pelletek szintén hozták a fermentált kukorica és a tigris mogyoró intenzív illatát, előbbinél használtam az JAXON® Atomix FM-AT20 fermentált kukorica aromát is. 
Keverve használtam a pelletet a method ready etetőanyaggal. Szeretem, ha az etetésen marad szemes etetőanyag, ha van ott hal, akkor ott is tartja...


Csalik megfelelően megemelték a csalitüskét és passzoltak a hozzá tartozó method ready etetőanyagokhoz és pelletekhez illatban.20 perces ütemekben dobtam újat, de még ezek után is megfelelő állagúak voltak, pedig elég meleg volt a víz.


Nemsokára újra szeretném tesztelni a fenti JAXON® termékeket, igaz, már nem az RSD-n, hanem egy tavon, ahol jobbak a körülmények és a feltételek jelenleg. Vissza fogok térni az RSD-re még idén a JAXON ® termékekkel!

 

Vidra István


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202