Sneci.hu - Éjszakai horgászat fénypontjai: Kempinglámpák szerepe
Olvasási idő: csak ~3 perc

Éjszakai horgászat fénypontjai: Kempinglámpák szerepe

Az éjszakai horgászat különleges élményt nyújt, de megfelelő világítás nélkül szinte lehetetlen küldetés. Ebben a cikkben a kempinglámpák fontosságát és előnyeit mutatjuk be, és néhány kiváló terméket is ajánlunk, amelyek minden horgász számára hasznosak lehetnek.

Miért elengedhetetlen a kempinglámpa?

Biztonság és láthatóság

Az éjszakai horgászat során a megfelelő világítás nélkül könnyen bajba kerülhetünk. A fejlámpák segítenek abban, hogy jól lássuk, hová lépünk, így elkerülhetjük a sérüléseket és baleseteket. A Delphin RGW PRO UC fejlámpa kifejezetten hasznos lehet ilyen helyzetekben, mivel erős fényével és hosszú üzemidejével biztonságot nyújt.

Kényelem és praktikum

Egy jó kempinglámpa megkönnyíti a csalizást és a vízparti teendőket. A JAXON ROUND LED HEADLAMP 9 LED kiváló választás, hiszen erős, széles fénysugara révén minden apró részletet megvilágít, így könnyedén elvégezhetjük a szükséges feladatokat.

Tábor és hangulat

A kempinglámpák nem csak a praktikus oldalról fontosak, hanem a tábor megvilágításában és a hangulat megteremtésében is jelentős szerepet játszanak. A RIDGEMONKEY MULTI LITE LITE PLUS TÖLTHETŐ LÁMPA tökéletes választás, ha egy megbízható, tölthető lámpára van szükségünk, amely körül összegyűlhetünk és élvezhetjük az esti beszélgetéseket.

Ajánlott Termékek

 1. Delphin LUNA UC-5W Kemping Lámpa
  A Delphin LUNA UC lámpa horgásztúrákra, túrázásra vagy kempingezésre használható. Súlya mindössze 261 gramm, és a kompakt méreteinek köszönhetően nem lesz teher felszerelésében. 4 világítási módot kínál: 100% -kon világít az első nyomás után, 50% -kon a másodiknál, piros lámpa a harmadiknál kapcsol, és piros villogó lámpa a negyedik lenyomásnál. A fehér fényű 3 LED-panel és a felső piros LED cserélhető 18650-ös akkumulátorról működik. A teljesítménye 5W és a fényereje 220 lumen. Az akkumulátort a mellékelt USB-C-kábellel lehet feltölteni. A kempinglámpát egy szilárd alapra lehet helyezni, vagy a tetején lévő fémhurokra lógatni. A töltőcsatlakozót gumi kupak védi.
 2. JAXON CAMP LAMP 3W - 110/60lm 3xAA 1,5V
  Praktikus és különleges kialakítású lámpa. Könnyen hordozható és tökéletesen megfelel a vízparti teendők megvilágítására. 
 3. Carp Zoom COB LED Kempinglámpa
  A COB leddel szerelt kempinglámpa segítségével, a bekapcsoló gomb többszöri megnyomásával több mód (1250/650/360/50 lumen) közül választhatunk, ezáltal mindig a kívánt erejű fény áll a rendelkezésre. Energiatakarékos működés jellemzi. Felakasztva és talpára állítva is használható. A többnapos vagy éjszakai horgászatok, kempingezések alkalmával is hasznos kiegészítő. Bojlis, rablóhalas és az éjszakai horgászatot kedvelő horgászoknak ajánljuk.
 4. JAXON ROUND LED HEADLAMP 9 LED 3xAAA 1,5V
  Egy kényelmes és hatékony fejlámpa.
 5. RIDGEMONKEY MULTI LITE LITE PLUS TÖLTHETŐ LÁMPA
  Bővítve a meglévő és már bevált RidgeMonkey lámpaszortimentet, A Multi Lite Plus egy erős spotlámpa funkcióját látja el, mely három színben képes világítani: vörös, fehér és zöld színekben. A fényereje természetesen ennek a típusnak is változtatható. Az oldalán található egy menetes rész is, ezáltal bármilyen állványra vagy leszúróra feltekerhető, megoldást adva az éjszakai fényképezéshez is, a tökéletes halasfotók elkészítéséhez. A beépített akkumulátora bármely USB töltővel újratölthető. Kemény, gumírozott betétekkel ellátott külseje IP64 por és vízállósági tanúsítvánnyal is rendelkezik.
 6. Delphin RGW PRO UC Fejlámpa
  Eredeti, kifinomult fejlámpa a Delphin márkától, amely számos nagyszerű funkciót, 5W teljesítmény és 200lm fényerővel rendelkezik. A RGW PRO UC mozgásérzékelővel rendelkezik, valamint három színű világítással, klasszikus fehér, zöld és piros. Első gombnyomásra a lámpa 30% fényerővel világít melyre 10 órán át képes. A második gombnyomás után 100% fényerővel 4 órán át. A harmadik gombnyomás után zölden világít 30% fényerővel akár 15 órán át. A 4. gombnyomás után a zöld fény 100% fényerővel, az 5. gombnyomás után 100% fényerővel a piros fog világítani. A zöld és a piros fény nem vonzza a kellemetlen bogarakat, valamint fárasztáskor is értékelni fogod, mivel a halak kevésbé reagálnak ezekre a színekre mint a fehér fényre. A mozgásérzékelő a másik gombbal aktiválódik, utána elég a kezünket elhúzni a lámpa előtt, hogy világítson. Az akkumulátor töltöttségét is tudod ellenőrizni, mely a fejlámpán kigyullad a bekapcsoló gomb hosszabb benyomva tartásánál. Az aksit melynek kapacitása 1500 mAh USB-C kábel segítségével tudod tölteni, 4,5óra alatt töltődik fel maximumra. A fejlámpa egy rugalmas hevederre van ráfogatva, melyen a Delphin logó és a neve RGW PRO szerepel. A lámpa állítható szükség szerint le vagy fel. 

Összegzés

Az éjszakai horgászat fénypontja a megfelelő világítás. Egy jó kempinglámpa és fejlámpa nem csak biztonságot nyújt, hanem megkönnyíti a táborozást és a horgászati teendőket is. Szerezd be Te is a legjobb lámpákat webáruházunkban, és tedd felejthetetlenné az éjszakai horgászatot!


Termékjellemző alapján keresnél?

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202