Sneci.hu - Bemutatkozik a DABAS CARP TEAM!
Olvasási idő: csak ~2 perc

Bemutatkozik a DABAS CARP TEAM!

Sziasztok!

Egy újítással szeretnénk meglepni benneteket. Ezentúl még több horgászkalandot szeretnénk megosztani veletek. Ennek érdekében felvettük a kapcsolatot egy fiatalokból álló, lelkes horgászcsapattal.
A csapat tagjai nem vérprofik. Lelkes horgászok, mint a legtöbbünk. Saját szavaikkal, fényképeikkel és videóikkal mutatják be azokat az élményeket, melyeket megéltek. Kérlek fogadjátok őket szeretettel, rövid beszámolóikkal éljétek át ti is a horgászat élményeit.

Első körben tehát fogadjátok a bemutatkozásukat. Íme a Dabas Carp Team. 
“2016-ban egy közös baráti pecának köszönhetően alakultunk meg. Az évek során a csapat még jobban összekovácsolódott, első sorban feeder illetve bojlis technikával kergetjük a halakat.

A DABAS CARP TEAM jelenlegi tagjai: 

~Dormány

Dormány Dániel vagyok a Dabas Carp Team horgászainak egyik oszlopos tagja. 3 éve izleltem bele a bojlizásba, annyira rabul ejtett, hogy azóta csak ezt a módszert művelem. Kedvelt vizeim a bányatavak.

Kedvenc előkém pedig a "KD rig" aminek az elkészítéséről szívesen csinálok egy kis videót is ha lesz rá érdeklődés, amit likekal tudtok jelezni nekem! Görbüljön!

~Kosztolányi

Kosztolányi Árpád vagyok a Dabas Carp Team oszlopos tajga. Kiskoromban édesapám által ismerkedtem meg a horgászattal, ami rövid időn belül rabul ejtett. Egy kis egyesületi tavon kezdtem pályafutásomat, ahol már kiskoromban sikerült pár versenyt nyernem. Eleinte feeder technikával üldöztem a halakat, de 2 éve úgy döntöttem, hogy kipróbálom a bojlis horgászatot, ami annyira meg tetszett, hogy azóta csak ezzel a módszerrel próbálom becserkészni a halakat. Számos vízterületet kipróbáltam és kedvenceim közé sorolhatóak a nagy kiterjedésű bányatavak illetve az akadós nehéz pályák. Görbüljön!

~Kiss

Kiss Bence vagyok, a horgászatot édesapám szerettette meg velem 3 éves koromban. A Ráckevei (Soroksári) Dunán kezdtem el a halakat üldözni. Számomra a horgászat jelenti a kikapcsolódást és a megnyugvást. Tavalyi évben elkezdtünk egy másik csapattársammal amatőr szinten versenyezni a Moby Dick tórendszeren. Teljesen magával ragadott ez a fajta horgászat így az idei évben szeretnék minél több időt fektetni ebbe. Ezen kívül nagyon vonzanak a csatornák, a gyönyörű vadregényes tájak. Szeretnék itt is minél jobb eredményeket elérni és kiismerni ezeket az apró vadvizeket.

~Asztalos

Asztalos Sándor vagyok, körülbelül egy-egymásfél éve kezdtem el horgászni rendszeresen. Régóta tetszett a horgászat és ki akartam próbálni, de sajnos nem volt rá lehetőségem. A barátaim szeretették meg velem és azóta is az egyik kedvenc elfoglaltságom. Az ő tanácsukra feederezni kezdtem el. Hamar bele is szerettem ebbe a technikába és gyorsan a szívembe is nőtt. A feederezésen kívül szeretek pergetni is.

~Jarábik

Jarábik Zsolt vagyok a Dabas Carp Team egyik bojlis tagja, gyerekkorom óta horgászom. A bojlis módszerrel 2 éve ismerkedtem meg és azóta is rabja vagyok. Eddig csak kisebb méretű magántavakon és egyesületi bányatavakon horgásztam, ebbe az évbe döntöttem el, hogy kizárólag nagy kiterjedésű bányatavakon és vadvizeken fogok hódolni a szenvedélyemnek.

~Czeróczki

Czeróczki András vagyok, amatőr sporthorgász. A csapat tagja vagyok mióta megalakult. Gyerekkoromban ismerkedtem meg a horgászattal édesapám által. Amikor az időm engedi általában horgászni megyek valamelyik közeli bányatóra. Kisgyerekként úszóval horgásztam, mostanra ez változott method feeder technikára. Vadvízi horgászatot előnyben részesítem.

~Spanyiel

Spanyiel Tibor vagyok, szüleim által már kisgyerek koromban ismerkedtem meg a horgászattal és azóta rabja vagyok. Eleinte spiccbotos illetve matchbotos készséggel próbáltam becserkészni a pikkelyeseket. Pár éve mélyültem bele a feeder botos horgászat világába, ami mondhatni rabul ejtett. Előnyben részesítem a hosszúelőkés feeder horgászatot. 2018 óta amatőr versenyeken veszek részt egyéni és páros kategóriákban Kiss Bence horgászcimborám társaságában. Kisebb-nagyobb kiterjedésű angolos horgásztavakat preferálom.”

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202