Sneci.hu - Áprilisi ponty bolondító recept
Olvasási idő: csak ~2 perc

Áprilisi ponty bolondító recept

Bár a tavasz közepén járunk még csípős hidegek a reggelek, viszont horgászok lévén a délutáni napsütést látva megbolondulunk a négy fal között. A lehűlt vizeink ilyenkor még nem kecsegtetnek minden alkalommal gazdag fogásokkal. Ezért összeállítottunk egy áprilisi receptet, amivel megbolondíthatjátok a vizek lakóít. A kellemes édes etetőanyag még édesebb egy kis aromával, és még figyelemfelkeltőbb pár fluo szemcsével. Ezzel az összeállítással azokat a halakat is táplálkozásra lehet bátorítani, amik a hideg víz miatt még kevésbé aktívak.

Egyaránt ajánljuk method és bordás kosaras horgászathoz.

Mutatjuk, hogy mire lesz szükséged: 

DOVIT CRUSHED METHOD MIX - MONSTER CRAB-EPER 1KG ETETŐANYAG

Az évek során verseny és teszthorgászaink amatőr és profi versenyeken is folyamatosan gyűjtötték tapasztalataikat, hogy ezek mentén megalkothassuk legújabb methodmix családunkat. Ezek a magas fehérjetartalmú halas keverékek egész évben sikeresen alkalmazhatóak. Összetételük alapja kiváló minőségű halliszt, de a különböző színekkel valamint ízesítésekkel az évszakokhoz igazítottuk őket. A mixek minden olyan ásványi anyagot tartalmaznak, melyek a halak egészséges fejlődéséhez szükségesek. A bekeverés során figyeljünk a megfelelő nedvesítésre, valamint a rostálásra, hiszen a keverékek ebben a formában dolgoznak a legnagyobb hatásfokkal.

TOPMIX FLUO MORZSA, ÉDES, VEGYES

Különleges és egyedül álló adalékok ezek a flou színű morzsák. Rendkívűl élénk színüknek és nagyon finom édes ízüknek köszönhetően kiváló csalogató hatást biztosítanak. Még zavarosabb, sötétebb vizekben is láthatók a szemcsék, fokozva az ízhatást a láthatóság hatásával. A tesztek során egyértelműen kiderült, hogy feltűnő színük ellenére nem riasztják, hanem a halak kiváncsiságát fokozva, növelik az etetőanyag fogósságát. Jól használhatók folyóvízi horgászatnál is.

STÉG PRODUCT SMOKE SPRAY FANTASY 30ML

Hihetetlen intenzív aromával rendelkezik, vízbe jutás után sűrű füstfelhőt képez az etetőkosárban lévő etetőanyag körül ezzel felkeltve a halak vizuális érzékeit. 

STÉG PRODUCT UPTERS COLOR BALL 7-9MM LEMON & ORANGE 30G

Az UpTers Color Ball egy rendkívül erős illattal, élénk színekkel rendelkező kibalanszírozott csali. Hogy mit is jelent ez? Az UpTers Color Ball a csalitüskét nagy részben megemeli, viszont a horog a fenéken, vagy a kosarunk, etetőanyagunk tetején marad. Ha bárki azt hiszi, hogy a pontyhorgászatban a színek nem számítanak, az nagyon téved.Számtalan esetben fordult elő tesztjeink alatt, hogy azonosan aromázott, de más színű csalival sokkal több kapást tudtunk elérni. Hogy mért van ez így, azt egyenlőre mi sem tudjuk pontosan, de hogy ez így van, azt sok ezer óra teszthorgászat bizonyítja az ország legkülönbözőbb vizein. Minden dobozban két méret, több egyéni szín, illetve azok kombinációja található.

DOVIT ERDEI SZAMÓCÁS - QUICKLIQ (LOCSOLÓ)

Ahogy azt neve is mutatja ez egy gyorsan ható aromafolyadék. Noha kellően nagy dózisú aromát tartalmaz, mégis más. A különféle ízesítésektől függően kora tavasztól késő őszig ajánljuk használatát. Elsősorban kész etetőkeverékek, etetőpelletek és más csalik locsolására, ízesítésére ajánljuk. Ennek érdekében olyan hordozóanyagot alkalmaztunk gyártása során, amely jobban megtapad az szilárd alkotóanyagok felületén, viszont vízbe érve gyorsan oldódik, így hamar kifejti hatását.

Szettben jobban megéri: 

Áprilisi ponty bolondító recept

 


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202