Sneci.hu - Ajándékvásárlás kihívásai egy nő számára
Olvasási idő: csak ~2 perc

Ajándékvásárlás kihívásai egy nő számára

Egy nő életében talán a legnagyobb kihívás, amivel valaha is szembe kell néznie, az az ajándékvásárlás egy féri számára. Legyen ez a férfi a nagy ő, vagy a kedves após, de akár a saját édesapánk, gyermekünk vagy a testvérünk.

Mindenkinek, még a szomszéd néni kutyájának is hamarabb kitaláltam, hogy mivel tudnék kedveskedni, mint a saját férfi hozzátartozóimnak. Itt természetesen tárgyi eszközökre gondolok. Már kislányként is nagy fejtörést okozott, hogy mit vegyek apukám születésnapjára, vagy mivel lepjem meg a szeretet ünnepén. Ez addig okozott problémát, míg horgászni nem kezdtem. Azóta sokkal könnyebb dolgom van, mivel ő is gyakran jár el lógatni. A legtöbb nőtársam nincs ilyen szerencsés helyzetben.

Így karácsony előtt arra gondoltam, hogy megkönnyítem a dolgukat azzal, hogy nőként, horgászként, és a Sneci.hu bennfenteseként tanácsot adok, hogyan válasszanak horgászajándékot.

 

Ha nem ismered a szeretett férfi horgászszokásait vagy nem mozogsz otthon a horgászatban

Nem nyúlhatunk nagyon mellé, sőt, akár az aranyhalat is kifoghatjuk egy Jolly Joker ajándékkal, ha egy nem túl személyes, de annál praktikusabb ajándékutalvánnyal lepjük meg. Egy horgász mindig horgász marad. Ha felidézzük a kedves férfirokon arcát, mikor legutóbbi kibontotta a zokni-pizsama kombót (nálunk ez a konstans joker ajándék) nem vagyok biztos benne, hogy jó öltet.

Válasszunk helyette biztosat! Egy ajándékutalványt. Ezt most itt megteheted, csak kattints a lenti szövegre!

Ajándékutalvánnyal lepem meg szerettem/ismerősöm

 

Ha kérdezni szeretnél

Abban az esetben, ha van elképzelésed arra vonatkozóan, hogy mit szeretnél vásárolni, de nem vagy biztos valamilyen paraméterben vagy fontos kérdésben, úgy szívesen segítek/segítünk.

Amennyiben a Facebook Messenger a kedvenc formulád, úgy kérlek küldj számunkra üzenetet a Facebook oldalunkon az üzenetküldés gombra kattintva! Igyekszünk minél hamarabb válaszolni. Ígérem nem kell sokat várni és jelentkezünk!

Facebook oldalunkat ide kattintva találod meg (ha éppen nem ott vagy már most is :) )

Ha nem mozogsz otthonosan a Facebookon, vagy nem küldtél még üzenetet, akkor íme egy pici segítség, hogy hol találod meg az üzenetküldés gombot.

Ha az e-mailen keresztüli kommunikációt preferálod, úgy írj a hello@sneci.hu-raRajta leszünk, hogy minél hamarabb választ kapj!

Telefonon is elérhetsz bennünket a 06705029446 -os telefonszámon! Nem ígérem, hogy minden telefont fel tudunk venni, de az biztos, hogy belátható időn belül (pár perc) visszahívunk!

Van még egy utolsó, fontos dolog amit el szeretnék mondani. Érdemes mihamarabb megrendelni az ajándékot. Ez nem csak ránk, de minden webshopra egyaránt érvényes. Karácsony előtt fokozott terhelés nehezedik a szállításokat végző futárszolgálatokra és 1-2 nap csúszás előfordul. Ez akkor lehet kellemetlen, ha az ajándék érkezése karácsony utánra csúszik át.

Egyszóval: nincs mire várni! Segítünk, ha kell!

Üdvözlettel:

Anikó

Ui.: keressetek bátran! Ha valamilyen oknál fogva nem értek el, kollégáim is készséggel segítenek számotokra. A holnapi napon konkrét termékek ajánlásával jelentkezem.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202