Sneci.hu - A tökéletes csali titka
Olvasási idő: csak ~1 perc

A tökéletes csali titka

Minden próbálkozásod sikertelen? Már extrém kombinációkat is próbáltál, de nincs eredmény? Segítünk, hogy sikeres legyen a horgászat!

Bemutatjuk 2021 nagy újdonságát a D SNAX WAFT csalikat! Olvass tovább és tudd meg a titkukat!

D SNAX WAFT Csalik

A D SNAX WAFT csalik a szlovákiai Delphin cég egyik 2021-es újdonsága. A lebegő csalik hihetetlen ízkombókkal és színekkel jelentek meg, a halaknak nem lesz egyszerű ellenálni.  Elsősorban feeder horgászat során használják őket, de pontyozás esetén is ugyanolyan jól használhatóak. A titok a semlegesen kiegyensúlyozott kivitelben rejlik. Finoman lebegnek a mederfenék felett, így a halak sokkal könnyebben felszippantják őket.

A termékcsalád kifinomult szerkezetének köszönhetően jól tart csalitüskén is, de vékonyabb tűvel is fel lehet fűzni őket a horog alatti hurokra. A felhasznált esszenciák garantálják, hogy csali hosszú ideig vonzó lesz és a kapásjelző mindig mozgásban legyen.

A különleges csalikat 10 és 8 mm méretben, vonzó színkombinációkban és olyan bevált ízekben gyártják, amelyeket a halak biztosan nem hagynak hidegen. A vízben töltött percek, órák alatt tökéletesen megtartják az aromájukat, nem veszítenek vonzerejükből.

A csalik 20 grammos kiszerelésben, praktikus visszazárható dobozokba vannak csomagolva, hogy mindig kéznél legyenek.

Lássuk az ízeket!

Csokoládé-Banán íz

Különleges sárga-barna színkombó és vonzó édes aroma. 

Fokhagyma-Vajsav íz

Ha már semmi nem válik be, vesd be a fokhagyma-vajsav kombót! Extra erős ízek és zöld-fehér megjelenés.

Kagyló-Fűszer íz

Jellegzetes kagyló íz pikáns fűszerekkel aláhúzva. A vonzó narancs-fehér színek köszönhetően még eredményesebb!

Kukorica-Ananász íz

A régi jól bevált, az örök klasszikus, a tapasztalt horgászok kedvence: kukorica-ananász. Népszerű sárga színével és ellenállhatatlan ízével soha nem okoz csalódást!

Mangó-Barack íz

A friss gyümölcsös különlegesség minden halat elbűvöl. Érdekes rózsaszín-narancs színe a legrosszabb napokat is feldobhatja!

Rák-Krill íz

A tiszta hús ízt kedvelő halak sem maradnak éhen! A jellegzetes “büdös” aroma és feltűnő rózsaszín-barna megjelenés teszi igazán kapóssá.

Látogass el webáruházunkba és válogass a legjobb csalik közül! Köszönjük, hogy olvastál, találkozzunk legközelebb!


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202