Sneci.hu - A SNECI OUTLET legjobb termékei - Dobd be a horgod a legszuperebb horgászcuccok tengerébe!
Olvasási idő: csak ~2 perc

A SNECI OUTLET legjobb termékei - Dobd be a horgod a legszuperebb horgászcuccok tengerébe!

Nemcsak a legnagyobb halakat, hanem a legjobb árakat is a horgodra szeretnéd csalni?

A SNECI OUTLET tavában vígan úszkálnak a akciók. Csapatokba verődve vonulnak a felszín felett, így nem lesz nehéz dolgod, akár egy szákkal is könnyedén meríthetsz belőlük. Tankolj fel őszre kedvezményesen a legjobb termékekből, mutatjuk, hogy melyek outletünk kihagyhatatlan darabjai!

 

Ezeket a horgászfelszereléseket kár lenne kihagynod!

Sonix Vaderx Bite Alarm Single kapásjelző, hogy véletlenül se maradj le semmiről! Ez a darab számos funkciót és verhetetlen ár-értéket kínál. A dinamikus V-LED minden eddiginél tisztábban jelzi a főzsinór mozgását. Két extra jól látható LED és egy jól látható görgő is jellemzője, természetesen éjszakai világító funkcióval. Az őszi fogások legnagyobb támogatója lehet!

 

Az ősz sem múlhat el extrém nagy dobások nélkül! A Trabucco Hyroncast SW-SURF 5500 távdobó orsó képében egy szupererős modellt ismerhetsz meg, mely a partról és csónakból is bevethető fegyver. Robusztus hajtóműve, kettős rovátkával ellátott csigatengelye és tökéletes zsinórtartása nehezen talál kihívóra. Ehhez a szuper orsóhoz egy elképesztő kiegészítőt ajánlunk a Frenetic zsinórszámláló dobásmérő képében. A számláló mutatja, hogy hány méter jött le az orsóról. Ez nagyon hasznos lehet behúzáskor, mikor pontosan szeretnék meghorgászni egy helyet, illetve ahol szabályozva van, hogy hány méteren szabad behúzni.

 

Triplázd meg az esélyeket! A Carp Academy Flexi rod pod hárombotos kivitellel segít megdönteni a halrekordodat. A központi csuklón található kar segítségével a dőlésszöge egy mozdulattal oldható és változtatható. Ezért szinte majdnem függőleges állás is beállítható, ami előnyös vízinövénnyel benőtt területen, ahol jobban ki kell emelni a zsinórt.

 

Készülj fel az őszi horgászatra!

Ha az őszi időjárás eddig nem volt kegyes hozzád, ideje túljárnod az eszén! Egy sátras horgászernyővel megvédheted magad és a horgászfelszerelésed az időjárás viszontagságaitól. Tedd kényelmessé és komfortossá a vízparton töltött időt! A Carp Academy Deluxe horgász fotellel a horgászernyőd alatt luxus kikapcsolódásban lehet részed, amíg várod a gigászi halakat.

 

Nézz szét az OUTLETBEN és rakd tele a kosarad akciós és kiváló termékekkel! A part minden nap csak Rád vár, ideje meghódítanod az őszi vizeket!


Termékjellemző alapján keresnél?

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202