Sneci.hu - "A nagy halak nyomában" augusztusi receptünk
Olvasási idő: csak ~2 perc

"A nagy halak nyomában" augusztusi receptünk

Augusztusi receptünket úgy állítottuk össze, hogyha még nem fogtad ki az óriás halat, akkor most biztosan a horgodra akadjon. A recept főként fűszeres, rákos, halibutos büdős ízvilágot képvisel. Mindegyik meghatározó szerepet tölt be, amelyek együtt felerősítik egymás hatását és fokozzák a táplálkozási ingert.  

A büdös etetőanyag, a fűszeres aroma, illetve a és sárga színű süllyedő, és liftező angolmorzsa biztosan felkelti az uralkodók figyelmét a víz mélyén. Az etetőanyag egyaránt alkalmazható bordás és feeder kosárban. 

A zöld kagylós popup gyorsan oldódik, ezért vízbeérés után elkezd dolgozni és azonnal egy szín- és aromafelhőt képez a horog köré, amelyet felszippantanak a gyanútlan pontyok.

A szett tartalma:

 • STÉG PRODUCT NATURAL TTX 1 KG: 
  Kukorica olaj préselése során képződő termék amelynek igen magas szénhidráttartalma és nem mellesleg erős kukorica illata és aromája van . Régebben elsősorban etetőanyagokhoz adagolták adalékként, azonban az utóbbi években a felmelegedő illetve meleg vizek elsőrangú etetőanyaga önállóan is.  A meleg vizekben a halak magas szénhidráttartalmú anyagokat keresnek a megnövekedett anyagcsere miatt. Ennek magas szintje miatt ugyancsak verhetetlen a késő tavaszi, nyári és őszi hónapokban.  Arra is tökéletesen használható hogy a bevált, de aromás etetőanyagunkhoz adagoljuk evvel csökkentve az aroma töménységét és megnövelve az etetőanyagunk fogósságát. Kiválóan alkalmas szemes anyagok, pelletek bevitelére is, mivel bekeverve igen jól tapad ugyanakkor a vízben igen hamar oldódik. 
 • CARP BOMB - KRILL-HALIBUT 1KG:
   Többféle szemcseméretből áll össze, melynek nagy nagy jelentősége van; a liszt finomságú szemcsék kioldódás után felhőt képeznek az etetés felett, ezzel fokozzák a csalogató hatást. A közepes szemcsék biztosítják a megfelelő oldódást, a nagyobb méretű darabkák pedig helyben tartják a nagyobb méretű pontyokat is. A pontyozó etetőanyagok használatánál a legfontosabb a megfelelő előkészítés: A vizet folyamatosan adagolva kezdjük meg a bekeverést, majd hagyjuk állni 10-15 percig, hogy a szemcsék be tudják szívni a vizet magukba. Ezután törőszitán át kell törni, ezzel tudjuk a legjobb állagot elérni, ami akkor jó, ha egy nyomásra összeáll az bekevert anyag, de könnyen szétmorzsolható marad.
 • TOPMIX ANGOLMORZSA, PIROS-SÁRGA 800G:
  Olaszországból importált, piros és sárga színű, magas minoségű adalékanyag, mely tartalmaz süllyedő és liftező szemcséket is. 
 • HALDORÁDÓ CARP SYRUP - NAGY HAL 500ML:
  Ez a szirup az egyik legkedveltebb Haldorádó termékcsalád része, a Nagy Ponty egyedi gyümölcsös aromájával készült, édes-halas aroma. A tapasztalatok azt mutatják, hogy amikor a víz hőmérséklete 20 Celsius-fok alá süllyed és folyamatosan hűl, akkor lesz egyre fogósabb. Így elsősorban az őszi és tavaszi horgászatok során nyújthat kiemelkedő eredményeket, de a nyári horgászatok során is okozhat kellemes meglepetéseket!  
 • CZ SUPERB LEBEGŐ BOJLI, KAGYLÓ, 40 G:
  Vízbe érkezés után intenzív aroma és színfelhőt képez, amit folyamatosan bocsát ki magából, intenzitásából nem veszít, így minden hal számára ellenállhatatlan… Emellett megnöveltük a felhajtóerőt, így lebegőképességét hosszú ideig megőrzi, ZigRig-es horgászatra különösen ajánlott. Állagát tekintve gumiszerű (szivacsos), jól bírja a fűzőtű használatát, ellenáll az apróhalak támadásainak. Versenykörülmények között is eredményesen alkalmazható. 
 • HALDORÁDÓ BEVONATOS FOZÖTT CSALIZÓ BOJLI - NAGY HAL:
  Nagy Ponty egyedi gyümölcsös aromájával készült édes-halas bojli, mely a késő nyári és őszi horgászatok során igazán kitűnő választásnak bizonyul. 

 

Szettben is megtalálod a termékeket! Kattints ide! 

 

Érdekel az etetőanyag bekeverése? Nézd meg videónkat:

 

 


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202