Sneci.hu - A "MÉLYSÉG ÉDENKERTJE" RECEPT
Olvasási idő: csak ~1 perc

A "MÉLYSÉG ÉDENKERTJE" RECEPT

"A mélység édenkertje" nevet kapta legújabb receptünk, ami fantasztikus színvilágával és gyümölcsös ízével csalja a halakat a horogra. Ha álló vagy folyóvizeink hűlni kezdenek a halak egyértelmű jelzést adnak arról, hogy meg kell kezdeniük a téli időszakra való felkészülést. Ilyenkor előnyben részesítik a magas fehérje illetve aminosav tartalmú etetőanyagokat, melyek jelenlétét ösztöneikkel is megérzik. 

A szett tartalma: 

Dovit Fekete Gyümölcsös - Hideg vízi 1kg etetőanyag:  Az általunk kínált hidegvízi keverék fő alkotóeleme a több aminosavat tartalmazó CSL, mely az őszi-téli időszakban is táplálkozásra ingerli a halakat. A keverékek fanyar ízvilága egyértelműen megkülönbözteti a nyári verzióktól, ezáltal nagyobb testű pontyok is előszeretettel fogyasztják ízesítéstől függetlenül. 

Dovit Angolmorzsa vegyes:  A lebegő morzsák jelentős része a kioldódás során lebege a vízben a csali felett, illetve egy része felemelkedik a vízfelszínre. Ezzel ellentétben a süllyedő morzsák teljes egészében a fenéken maradnak. TIPP: az etetőanyaghoz néhány marék angolmorzsát hozzáadva vonzó csalit készíthetünk. Színes keveréknél használjuk eltérő színű morzsát, ha a cél a figyelemfelkeltés

Haldorádó Fluo Flavor - Vörös Gyümölcs:  A Vörös Gyümölcs 10 különböző gyümölcs keverékének tökéletes esszenciája, vízben vöröses-lilás felhőt képez.

NovákFeeder Aroma Spray Red Fruit:  Azokat a vörösgyümölcsös aromákat kevertük össze amelyek külön-külön is fogósak, így próbáltunk törekedni arra, hogy a maximumot hozzuk ki a gyümölcsös ízvilágból. Ezt még megspékeltük egy szintén jól működő édes illattal. Így állt össze ez a speciális aroma keverék. Elsősorban hidegebb vizekte és évszakokra ajánlott a használata.

Stég Product Smoke Ball 8-10mm PINEAPPLE 20gr PopUp:  Pop Up SmoKe Ball nagy felhajtóerejű, a vízben erőteljes íz- és látványos színkibocsátást produkáló lebegő csali. Egy dobozon belül két mértű, azonos szín, illat-, és aromatartalomú, színhatást produkáló lebegő csali található.

 

Szerezd be szettben ide kattintva!

 

Nézd meg a recept bekeverését is: 


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202