Sneci.hu - #TOP5 - ÖT HAJMERESZTŐ JÁTÉK, AMELYEKNEK HOROGJÁRA TE IS RÁAKADSZ
Olvasási idő: csak ~2 perc

#TOP5 - ÖT HAJMERESZTŐ JÁTÉK, AMELYEKNEK HOROGJÁRA TE IS RÁAKADSZ

Nem véletlen, hogy az esportot ma már olimpiai sportágként emlegetik: a streamingek és videójátékok korát éljük, és ma már szinte nincs olyan sport, amelyből ne készült volna mozifilm, sorozat, videójáték, vagy épp mindhárom egyszerre. Az újhullámot is meg kell lovagolni, pláne akkor, ha van nálad horgászbot! Cikkünkben öt olyan horgászat tematikájú videójátékot gyűjtöttünk össze, amelyek nemcsak egy családi este fénypontjai lehetnek, hanem a kicsik-nagyok kedvét egyaránt meghozhatják ahhoz, hogy ne csak virtuálisan kapkodják a halakat. Most ne csak horgászbotod legyen, hanem horgászbited!

  1. Sea of Thieves

Meglehetősen beszűkült előttünk a világ 2020-ra, az utazás is igen nehéz lett számunkra. Ez most egy ilyen világ. Ha valódi kalandorok vagyunk mégis, akkor ez a játék talán csillapíthatja hiperaktivitásunk, és kompenzálhatja egy kicsit az otthonlét monotonitását.  A Sea of Thieves című játékban kalózok bőrébe bújhatunk, rabolhatunk, fosztogathatunk, és élhetjük a jó öreg tengeri medvék életét. Csak mi nem alszunk tengeri-téli álmot! Fedezd fel a végtelen kékséget saját kalandvágyaddal, és horgászd ki a játékból a valódi kalandélményt! Vitorlát bonts, indulás!

 

  1. Endless Ocean

Az Endless Ocean gyönyörű játéka megmutatja, mi is zajlik a tenger szívében. Vagy épp mi nem. A játékban búvárként merülünk el a nagy kékségben, úszhatunk egyre mélyebbre és mélyebbre, hogy a lehető legtöbb tengeri fajról lehessen aztán fényképünk és információnk. Az Endless Oceannel Te is elmerülhetsz az ismeretlenben, és rájöhetsz: az ismeretlen mindig is tengerkék színű volt. Légy Te a legjobb búvár, és merülj egyet a megnyugvás tengerkék vizében: a játék atmoszférája a vegytiszta nyugalom és harmónia. Bedobtuk már a csalit. Harapj rá!

 

  1. Sims 4

Ugyan ki ne hallott volna a játékról, ahol egy kicsit mindenki Istennek képzelhette magát? A játékban létrehozott avatárjainkat irányíthattuk, etethettük, elküldhettük dolgozni, taníthattunk nekik új hobbikat. A saját életünkön belül hozhattunk létre nekik egy új, virtuális életet - élet az életben, ha úgy tetszik. Lehettél akárki, akárhol és akármikor. Naná, hogy a Sims sem hagyta ki, hogy a temérdek kiegészítői közt ne leljünk egy olyanra, amelyik nettó a horgászatról szól. Küldd ki simjeid, horgásszon egy jót az egész virtuális család, teremts nekik egy tökéletes virtuális peca-hétvégét!

 

  1. Legend of Zelda: Twilight Princess

Noha a Twilight Princess nem csak és kizárólag a horgászatról szól, a játék tömve van olyan részekkel, ahol szükséged van a horgásztudásodra! Nehéz úgy írni erről a játékról, hogy ne legyek elfogult, ugyanis egyik nagy kedvencemről van szó. A Twilight Princess tökéletesen megmutatja, milyen az, amikor a cserkésztudás előbbre visz! Ráadásul egy gyönyörű, meseszerű világba leszünk elkalauzolva a játék során. És a Te mesédben ki lennél? A hal, a csali, vagy maga a mese?

 

  1. Ultimate Fishing Simulator

A végére hagytuk a nagybetűs horgászélményt! Ha van olyan szegmense a horgászatnak, amelyről azt gondolod, csak Te ismerheted, megsúgjuk, a játék már ismerte rég. Ha épp nem érsz rá horgászni, vagy beragadt a szobád ajtaja és nincs se vized, se élelmed, és rád tör a klausztrofóbia, akkor is ezt a játékot javasoljuk először kipróbálásra a kijutás előtt. Az Ultimate Fishing Simulator rengeteg halfajjal ismertet meg a pontyoktól a pisztrángokon át a tokfélékig. A játék ráadásul még arra is figyel, hogy az egyes halfajoknak hol van a természetes élőhelye, így mi magunk választhatunk helyszínt, hol is szeretnénk a zsineget szabadjára ereszteni. A lékhorgászat is választható játékopció, így azt is megtapasztalhatjuk, hogy télen hogyan is néz ki a horgászok szenvedély-sportja. Egy korábbi listánkban arról beszéltünk, hogy a Horgász a pácban teremtette meg a horgászok filmes hivatkozási alapját. Na, akkor az Ultimate Fishing Simulator teremtette meg a horgászat videójátékos hivatkozási alapját. Ez a játék alap! És az is, hogy kipróbálod!

Reméljük, tetszett válogatásunk, hamarosan újabb videójátékos adaggal érkezünk az oldalra!


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202