A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CXP METHOD GUM 0,65MM BARNA

Cikkszám: EF-31600-065

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

  • Raktáron
1 150 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 31600-065
Anyaga: Rugalmas gumi
Jellemző: Erőgumi
Kiszerelés: 10 m
Méret: 0,65 mm
Szín: Barna
Terhelhetőség: 9,30 kg

Carp Expert Method Gum 10m

A halvesztések legfőbb okozója a túlságosan kemény horgászbotok és főzsinórok használata. Ennek minimalizálása érdekében került a boltok polcaira a Carp Expert Method Gum!

Még a legnagyobb összhanggal összeállított felszerelés is igényel némi plusz biztonságot.
A főzsinór és a horogelőke közé iktatott erőgumi egyfajta átmenetként szolgál, mely rugalmasságánál fogva minimálisra csökkenti az előke szakadását, ezáltal szinte minden megakasztott halat eredményesen a szákba tudunk terelni.

A bevágás során tompítja a horgászbot lendületét, ezáltal még a legfinomabb szájszerkezettel rendelkező keszegfélék is biztosan megakaszthatók.

Állóvízi és folyóvízi horgászat során is egyaránt hadra fogható, gondoljunk csak a vadabbnál vadabb márnák kirohanásinál mekkora segítséget jelenthet a tompító hatása. Többféle méretben és kétféle színben kerül forgalomba.

A CARP EXPERT márka a horgászok kedvelt márkája, amely a legjobb minőséget és teljesítményt kínálja. Az egyik legújabb termékük, a CXP METHOD GUM 0,65MM BARNA, egy fantasztikus lehetőség azoknak a horgászoknak, akik szeretnék javítani horgászati ​​teljesítményüket. Ez a remek termék előnyökkel teli, amelyeket a horgászok igényeinek megfelelően terveztek és kifejlesztettek.

Az első előny, ami szembetűnik, az anyag minősége. A CARP EXPERT a legjobb minőségű anyagot használta a CXP METHOD GUM 0,65MM BARNA előállításához. A gumiból készült zsinór hihetetlenül tartós, így garantáltan hosszú élettartamú. Az anyag ellenálló a vízben található környezeti hatásokkal szemben, így biztosítja a horgászat stabil és megbízható teljesítményét.

A második előny, ami szintén fontos a horgászoknak, az a pontosság. A CXP METHOD GUM 0,65MM BARNA nagyon pontos, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a halakat pontosan ott fognak el, ahol akarják. Az anyag rugalmassága és szilárdsága miatt a horgászok könnyen és hatékonyan használhatják a zsinórt a kívánt helyre történő elhelyezéséhez.

A termék harmadik előnye a rendkívül könnyű kezelhetőség. A CARP EXPERT a horgászok kényelmét és egyszerűségét tartotta szem előtt, amikor a CXP METHOD GUM 0,65MM BARNA-t tervezte. Az anyag könnyű és rugalmas, így a horgászok könnyen kezelhetik a zsinórt, amely segíti a horgászatot és lehetővé teszi a halak gyorsabb és hatékonyabb fogását.

A termék mérete 0,65 mm, ami egy ideális méret a feeder horgászathoz. A horgászat során a CXP METHOD GUM 0,65MM BARNA könnyedén használható a szükséges erő és tartósság biztosítása érdekében. Az anyag átmérője megfelel az általános horgászati ​​igényeknek, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór megfelelően működik.

Összegzésképpen, a CARP EXPERT CXP METHOD GUM 0,65MM BARNA egy remek választás minden horgász számára. Az anyag minősége és tartóssága, a pontos és könnyű kezelhetőség és a megfelelő méret garantálja a horgászoknak a sikeres és eredményes horgászatot. A CARP EXPERT CXP METHOD GUM 0,65MM BARNA egy igazán értékes termék, amelyet minden horgásznek ki kell próbálnia.

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CXP METHOD GUM 0,65MM BARNA1 150 Ft