A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CXP METHOD GUM 0,65MM ÁTLÁTSZÓ

Cikkszám: EF-31600-066

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

  • Raktáron
1 150 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.48
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 31600-066
Anyaga: Rugalmas gumi
Jellemző: Erőgumi
Kiszerelés: 10 m
Méret: 0,65 mm
Szín: Átlátszó
Terhelhetőség: 9,30 kg

Carp Expert Method Gum 10m

A halvesztések legfőbb okozója a túlságosan kemény horgászbotok és főzsinórok használata. Ennek minimalizálása érdekében került a boltok polcaira a Carp Expert Method Gum!

Még a legnagyobb összhanggal összeállított felszerelés is igényel némi plusz biztonságot.
A főzsinór és a horogelőke közé iktatott erőgumi egyfajta átmenetként szolgál, mely rugalmasságánál fogva minimálisra csökkenti az előke szakadását, ezáltal szinte minden megakasztott halat eredményesen a szákba tudunk terelni.

A bevágás során tompítja a horgászbot lendületét, ezáltal még a legfinomabb szájszerkezettel rendelkező keszegfélék is biztosan megakaszthatók.

Állóvízi és folyóvízi horgászat során is egyaránt hadra fogható, gondoljunk csak a vadabbnál vadabb márnák kirohanásinál mekkora segítséget jelenthet a tompító hatása. Többféle méretben és kétféle színben kerül forgalomba.

A CARP EXPERT márka által kínált CXP METHOD GUM 0,65MM ÁTLÁTSZÓ egy kiváló minőségű, nagy szilárdságú, átlátszó horgászzsinór, amely ideális választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnének erős és megbízható zsinórt használni. A termék 1200 méter hosszú, így elegendő mennyiségben áll rendelkezésre, hogy akár több alkalommal is használjuk.

A CXP METHOD GUM 0,65MM ÁTLÁTSZÓ kiválóan alkalmas feeder horgászatra, de használhatjuk match horgászatra is, ahol az átlátszó zsinórnak van nagy jelentősége, hogy ne legyenek zavaró tényezők a halak számára. A zsinór vastagsága 0,65 mm, ami elegendő ahhoz, hogy erős és tartós legyen, de nem olyan vastag, hogy a halak kifogása nehézkessé váljon.

A CARP EXPERT CXP METHOD GUM 0,65MM ÁTLÁTSZÓ az egyik legjobb választás, ha átlátszó zsinórra van szükségünk. Az átlátszó színnek köszönhetően a halak nem veszik észre a zsinórt, így nagyobb eséllyel foghatjuk meg a kívánt halakat. A zsinór szilárdsága és tartóssága kiemelkedő, így nem kell aggódnunk azon, hogy a hal megszakítja a zsinórt.

A CXP METHOD GUM 0,65MM ÁTLÁTSZÓ előnyeit tekintve, a termék kiváló minőségű, és nagyszerű választás a feeder és a match horgászatban. Az átlátszó színnek köszönhetően nem zavarja a halakat, a vastagsága pedig elegendő ahhoz, hogy erős és tartós legyen. A zsinór hossza 1200 méter, így elegendő mennyiségben áll rendelkezésre ahhoz, hogy több alkalommal is használjuk.

A CARP EXPERT márkájú CXP METHOD GUM 0,65MM ÁTLÁTSZÓ termékének legfontosabb előnyei:

- Kiváló minőségű, nagy szilárdságú, átlátszó zsinór
- Ideális választás a feeder és a match horgászathoz
- Átlátszó szín, amely nem zavarja a halakat
- Vastagsága elegendő ahhoz, hogy erős és tartós legyen
- 1200 méter hosszú, így elegendő mennyiségben áll rendelkezésre.

Összességében, a CARP EXPERT CXP METHOD GUM 0,65MM ÁTLÁTSZÓ egy nagyszerű választás a horgászok számára, akik szeretnének erős, megbízható és átlátszó zsinórt használni. A termék kiváló minőségű, és nagy előnye, hogy nem zavarja a halakat, így nagyobb eséllyel foghatjuk meg a kívánt halakat. A vastagsága elegendő ahhoz, hogy erős és tartós legyen, és a hossza pedig elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használjuk. Ha az átlátszó zsinór mellett döntünk, akkor a CARP EXPERT CXP METHOD GUM 0,65MM ÁTLÁTSZÓ egy kiváló választás lehet számunkra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CXP METHOD GUM 0,65MM ÁTLÁTSZÓ1 150 Ft