Ingyenes szállítás 19.990 Ft felett!

Rólunk

A Sneci.hu-t azzal a céllal alapítottuk, hogy a hazai online horgászélet új és üde színfoltjaként kielégítse a kezdő, haladó és már profi horgászok igényeit egyaránt. Számtalan termék segítségével járulunk hozzá a különféle horgász módszer hatékony és szórakoztató megvalósításához. A fenti célok elérése érdekében létrejött webshopunk reményeink szerint számodra is hasznosnak bizonyul. Igyekszünk egyéb webes felületeinken (Facebook, Instagram, stb…) olyan cikkeket, szórakoztató és érdekes tartalmakat létrehozni, megosztani, ami minden horgász kikapcsolódását és horgászszakmai igényét kielégíti.

Webshopunk vásárló orientált, igyekszünk minél hatékonyabban és a legmagasabb szinten kiszolgálni ügyfeleink igényeit! Valószínűleg mindenki ezt állítja, de tégy próbára minket! :)

“14-15 éves fiatal srác lehettem, ezidőtájt az iskolában és azon kívül is sok-sok stressz ért, amit még nem tudtam akkoriban sehogy levezetni. Ekkor a nagybátyám elhívott pecázni, ami örökké megváltoztatta az életemet!

Bámulatos volt a csend és gyönyörű a természet. Megváltás volt, mert olyan nyugalom járt át, amit már régen nem éreztem.

Így hát, megtörtént a SZERELEM!

Peca az életem, a munkám és az álmaim”

Serfőző Roland

+3614900202

Roli az egyik oszlopos tagja csapatunknak!

"Apás lány vagyok, így mióta járni tudok, megyek vele horgászni. Tavasztól őszig a fél életemet Szarvason, a vízparti nyaralóban töltöttem. Horgászat napkeltétől napnyugtáig és tovább!

Párom egy fanatikus profi, aki bevezetett a bojlizás rejtelmeibe és segített az összes rekordom megdöntésében! Kihívást a vadvízi pecában érzek, ahol mindig ér valami új, különleges.

Tudnál élni horgászat nélkül? (hosszú csend)

"Ha télen 3 hónapig nem mehetek, már azzal álmodok, és gyomorgörcsöm van a hiányától, így szerintem NEM!"

Podoba Anikó

+3614900202

Több, mint 2 éve Anikó a kedves női hang a Sneci telefon végén! :)

“4 éves voltam, amikor a szüleim vettek egy nyaralót a Tisza parton. Mivel apás lány vagyok, ezért már akkor is sürögtem-forogtam körülötte és amikor már elég idős lettem, megmutatta a spicc botos horgászatot.

Évek múlva már nem csak a vízpart és a pecázás, de a természet és a fotózás is elkezdett érdekelni.

Amikor megkaptam 16 évesen a rablóhalas szereléket, már tudtam, hogy a pergetés egy örökké tartó szerelem lesz. Szeretek küzdeni a hallal, szeretek a vízpart mentén sétálni, közben pedig fotózni. A pecázás mellett a madarak szerelmese is lettem, így ha megyek pergetni, egyszerre tudok mindkét szenvedélyemnek hódolni! :)"

Puhl Dóra

+3614900202

Dóri Anikó mellett a másik kedves női hang a telefon végén! :)

"Édesapám vitt el 3 évesen először pecázni a Kis-Dunára. Tudom-tudom, gyerek voltam, nem emlékezhetek, de memóriámba égett, mert úgy bevágtam a botot, hogy szerelékestül a fán maradt… :)

Apa hatására gyorsan a szerelmesévé váltam, így egyenes út vezetett új tavakhoz, új szerelékek kipróbálásához, azóta pedig versenyekhez is!

A peca számomra már nem hobbi, hanem életstílus!"

Kiss Bence

+3614900202

Bence csapatunk lelkes és legifjabb tagja.

Kategóriák