Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Benzar mix Competition Feeder 360 cm 3+5 részest feeder, picker horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető
Ingyenes szállítás

Cikkszám: EF-13329-360

Gyártó: BENZAR MIX

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 3+5 rész
Dobósúly: 15-45 g
34 490 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Megérkezett a Benzár competition Feeder!!!
Cikkszám: 13329-360
Dobósúly: 15-45 g
Hossz: 3,60 m
Súly: 176 g
Szállítási méret: 127 cm
Tagok száma: 3 + 5
Akció: B

Nem csak a versenyhorgászok örömére, de felszerelésükre igényes és hozzáértő "hétköznapi" horgászaink részére is örömhírrel jelentkezünk.

Megtekinthető és megvásárolható kínálatunk csúcs feederbotja, mely nem csak az Energofish palettáján foglal el kimagasló helyet. Benzár Zsolt elképzelései során egy olyan bot született, amely a legmodernebb IM12-es carbonból készült, hogy a dobás a lehető legpontosabb legyen, de a fárasztás során megőrizze rugalmasságát és ha kell, a nagytestű halak alatt felkeményedő bottest erőtartalékot biztosítson.
Minél jobban terheljük a horgászbotot, annál szigorúbbá válik és hamar felőrli a halak erejét.

Végtelenül könnyű horgászbot!
A gyűrűzése is extra könnyű darabokból áll, az első pár, hosszútalpas, kéttalpas gyűrű után bothoz simuló egytalpas gyűrűk következnek. Ennek oka, hogy az orsóról nagy kilengéssel lefutó zsinórt a hosszú talpas keverőgyűrű és az utána lévő gyűrű eltartja a bottesttől, így nem tud nekicsapódni a zsinór, ami növeli a dobás távolságát és annak pontosságát. Ezután, akár egy matchboton, rengeteg apró gyűrű következik, amellyel felveszi a zsinór a bot ívét és egyenletesen adja át a terhelést a bottestnek, például a fárasztás során. 5 DB!!! spiccel kerül forgalomba. (0,5-0,75-1-1,5-2 oz)

Ez nemcsak azért nagy előny, ha véletlen eltörjük van másik, hanem minden körülményhez, végszerelékhez, halhoz, kapókedvhez igazodni tudunk a különböző érzékenységekkel. 3 féle hosszban kerül forgalomba, eltérő dobósúly határokkal. A variálható spicceknek és a lágy botnak köszönhetően előke tekintetében 0,08 mm - 0,18 mm-ig nyújtózhatunk. Így a legfinomabb keszeghorgászat és a pontyozás is lefedhető egyetlen bottal. Egy igazi versenybot nem csak versenyzőknek!

Lehet, hogy általa úgy megkedveljük a feederezést, még 1-2 versenybe is be fogunk nevezni.

A BENZAR MIX márka horgászbotjai a minőség, a tartósság és a kiváló teljesítmény jegyében készülnek. A BENZAR MIX Competition Feeder 360 cm 3+5 részest feeder, picker horgászbot kifejezetten a feeder és picker horgászok igényeire lett tervezve, és ideális választás a horgászok számára, akik szeretnek versenyezni és ragaszkodnak a legjobb minőséghez.

A BENZAR MIX Competition Feeder 360 cm 3+5 részest feeder, picker horgászbot egy rendkívül erős és tartós bot, amely kiválóan alkalmas a keményebb horgászati körülményekhez. A 360 cm-es hossz és a 3+5 részes kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyen szállítsd és tároljad a botot. A bot anyaga karbon, amely nagyon erős és tartós, így hosszú élettartamú.

A BENZAR MIX Competition Feeder 360 cm 3+5 részest feeder, picker horgászbot nagyon kényelmesen használható, és a horgászoknak lehetővé teszi, hogy könnyedén beállítsák a botot a kívánt magasságra és szögbe. A boton található finomra hangolt dobógyűrűk és a kiváló minőségű orsótartók segítségével a horgászok könnyen és hatékonyan dobhatnak, és könnyen felkaphatják a halakat.

A BENZAR MIX Competition Feeder 360 cm 3+5 részest feeder, picker horgászbot egy nagyon sokoldalú eszköz, amely alkalmas különböző horgászati technikákhoz. A bot kiválóan alkalmas a feeder és picker horgászatra, valamint a pontyhorgászatra is. A bot kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, és a horgászok számára hosszú élettartamot és kiváló teljesítményt biztosít.

Ha szeretnél egy olyan horgászbotot, amely kiváló minőségű, tartós és könnyen használható, akkor a BENZAR MIX Competition Feeder 360 cm 3+5 részest feeder, picker horgászbot a tökéletes választás. Ez a bot biztosan nem fog csalódást okozni, és a horgászok számára hosszú élettartamot és kiváló teljesítményt biztosít.

Termékjellemző alapján keresnél?

Benzar mix Competition Feeder 360 cm 3+5 részest feeder, picker horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák