Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-13387-360

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 7 rész
Dobósúly: 80-120 g
Eredeti ár: 18 990 Ft16 901 Ft [-11%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 13387-360
Dobósúly: 80-120 g
Hossz: 3,60 m
Súly: 320 g
Szállítási méret: 115 cm
Tagok száma: 7
Akció: B

Carp Expert Elite Teleboilie bot

A praktikum nem mindig megy a minőség rovására! Kiváló példa erre a Carp Expert Elit Teleboilie, mely anyagát tekintve egy nagy falvastagságú, minőségi carbon anyagból készült, mely keresztszálas kevlár megerősítést kapott. Kézbe véve rögtön látjuk és érezzük, hogy ez a kevlár szálas fonat, a legerősebbek közül való. Vastagon fut végig a bottesten egészen a spicc előtti tagig. Kell is ez a megerősítés, hiszen egy igazi távdobó botról beszélünk. 3,5 librás erőssége is ezt hangsúlyozza, mellyel akár 120 grammot is eldobhatunk a kiszemelt horgászhelyre. Ideális dobósúlya is valahogy így alakul, 100-120 gramm környékén.

Egy igazi távdobó bojlis nyelet kapott a bot, ha kézbe vesszük és dobáshoz készülődünk vele, a két kezünk távolsága a markolaton 60 cm körül alakul, ez egy elég nagy erőkarnak bizonyul ahhoz, hogy 100 méter feletti dobásokat prezentálhassunk a horgászbottal. Ezt segítik elő nagyméretű gyűrűi, a keverőgyűrű átmérője 35 mm, ami igen dicséretes egy teleszkópos rendszerű horgászbothoz képest.

A csavaros orsótartó tökéletesen megtart bármilyen, akár extra nagy méretű távdobó orsót is. A fárasztás során jól teljesít a horgászbot, hatalmas erőtartalékok vannak benne, bár ez inkább a dobás során fog jelentős szerepet játszani.

Akciója átmenetet képez A és B akció között. A használt főzsinór tekintetében inkább alsó határt ajánlanánk, nem érdemes 0,28 mm- 0,30 mm alá menni. Ha igazán kemény pályán horgászunk és mondjuk akadóból kell visszafordítani halat, használhatunk 0,35 mm-es, vagy még vastagabb zsinórt is.

Azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik megfelelő ismeretekkel és gyakorlattal rendelkeznek, hogy ki tudják használni a bot előnyös tulajdonságait, de a szállítás során nincs elég helyük, hogy egy 2 részes horgászbotot biztonságban a vízpartra juttassanak.

A Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot egy igazán különleges darab, amelyet a horgászoknak készítettek. Ez a bojlis horgászbot a legjobb minőségű anyagokból készült, így garantáltan tartós és megbízható.

A Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot egy hatékony eszköz, amely segít a horgászoknak elérni a kívánt eredményeket. A bot nagy pontossággal és könnyedén dobható, így bármilyen helyzetben használható. A bot rendkívül stabil és nagyon jó egyensúlyban van, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a bot elvesztése miatt.

A Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot egy nagyon könnyű bot, amelyet a horgászok könnyedén kezelhetnek. A bot anyaga nagyon erős, így a horgászok nem kell aggódniuk a bot törése miatt. A bot hossza 360 cm, így nagyon könnyű elérni a távoli pontokat is.

A Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot egy nagyon hatékony eszköz a nagyobb halak fogására. A bot nagyon erős és tartós, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a bot törése miatt. A bot könnyen kezelhető, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a bot elvesztése miatt.

A Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot egy nagyszerű választás a horgászok számára. A bot nagyon hatékony és megbízható, így a horgászok mindenféle horgászati ​​helyzetben használhatják. A bot mérete 360 cm, így a horgászok könnyen elérhetik a távolabb eső pontokat is.

Összességében a Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot egy nagyon hatékony és megbízható eszköz a horgászok számára. A bot nagyon erős és tartós, így a horgászok bármilyen nagyobb halat is el tudnak fogni vele. A bot könnyen kezelhető, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a bot elvesztése miatt. A Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot egy igazi kincs minden horgász számára!

Termékjellemző alapján keresnél?

Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák