Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

Carp Zoom sátras ernyő szett

Sneci - Tobi
Külső raktáron
Ingyenes szállítás

Cikkszám: SN-19999-376

Gyártó: TOBI

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 35 870 Ft31 990 Ft [-11%]

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Rendeld meg most!

A szett teljes tartalma:

  • Carp Zoom Sátras horgászernyõ 250 cm kupola méret
  • Mivardi ernyőtartó
  • Septocarp szájfertőtlenítő spray 30ml
  • Kamasaki selyem pontyzsák 75x110 cm
  • Kamasaki pontymatrac 100x60 cm
  • Kamasaki 40kg-os digitális mérleg
  • Nyári Sneci.hu baseball sapka, sötétkék

 

Részletek: 

Carp Zoom Sátras horgászernyõ 250 cm kupola méret: 250 cm átmérőjű sátras horgászernyő, amely még nagyobb védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen. A felcipzározható palásttal megvéd minket és felszerelésünket a széltől, esőtől. (Erős, viharos szélben javasolt összecsukni.) Palást nélkül hagyományos horgászernyőként használható. Természetesen palást leszúrók és rögzítő kötél is jár hozzá hogy még stabilabban tudjuk rögzíteni. Így akár egy kisebb vihart is át tudunk vészelni a védelmében, úgy hogy mind mi, mind a felszerelésünk megússza szárazon. UV bevonattal láttuk el.  

Mivardi ernyőtartó: A Mivardi ernyőtartót kemény talajon is pillanatok alatt a földbe nyomhatjuk a kétvillás leszúró és a hegyes leszúrólábak segítségével.

Septocarp szájfertőtlenítő spray 30ml: A horog által ütött seb kezelésére szolgál, hogy az ne fertőződhessen el.

Kamasaki pontymatrac 100x60 cm:  A modern ponty és békéshalas horgászat szerencsére kötelező eszközévé tette a horgászati felszereléseknek a különféle matracokat és halvédelmi eszközöket. A sűrűn telepíett halastavakon és kapitális méreteket rejtő vízterületeken nagyon fontos lett a halak védelme, a fokozott nyomás miatt. A kifogott, majd visszahelyezett hal védelme felértékelődött. Ha nem használunk pontymatracot vagy bölcsőt, akkor sérülhet a kifogott hal külsején lévő nyálkaréteg, ami a különfajta fertőzésektől védi meg, de fizikai sérülést is kaphat, egy-egy rossz ugrás után. Erre a célra tökéletes megoldásként szolgál a Kamasaki pontymatraca.

Kamasaki selyem pontyzsák 75x110 cm: Az éjszaka fogott halakat bizonyos körülmények között sokszor nehéz mérlegelni vagy fotózni, így kifogás után érdemes reggelig tárolni azokat. A szett tagja egy Kamasaki 75x110 cm-es selyem pontyzsák, mely kellően nyugodt és biztos körülményt biztosít napfelkeltéig a kifogott zsákmánynak.

Kamasaki 40kg-os digitális mérleg: A fotó előtt érdemes mérlegelni is, főleg a kapitális halakat, hogy a képen lévő zsákmány számszerűen is dicsekvést nyújthasson, elérve a kitűzött 20, akár 30 kilós egyéni rekordhatárokat. A Kamasaki 40 kg-os mérleg jó szolgálatot fog tenni ebben a szerepkörben, digitális kijelzőjével könnyedén leolvasható róla a kifogott hal súlya.

Nyári Sneci.hu baseball sapka: A szett utolsó tagja a Sneci baseball sapkája, mely akkor is véd a tűző napsugaraktól, ha el kell hagynos az ernyő árnyékát. 

 

 

 

Termékjellemző alapján keresnél?

Carp Zoom sátras ernyő szett

Hasonló termékek

  • -11%
16 266 Ft 14 490 Ft
  • -11%
105 890 Ft 93 990 Ft

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák