Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

NYÁRI BOJLIS SZETT 2

Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető
Ingyenes szállítás

Cikkszám: EF-12045-280

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 47 990 Ft31 990 Ft [-33%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Double Tip Bojlis szett - Szeretne egy bot áráért kettőt? Akkor válassza a Carp Expert Double Tip botját. A Carp Expert Double Tip a pontyhorgászok egyik kedvence, ugyanis a két legnépszerűbb módszert egyesíti egy botban. Így nem kell hatalmas bot mennyiséggel a partra mennünk, egy bottal is megoldunk két módszert. Nyári szettünkben egy a bottal tökéletes összhangot képző LC Runner 8000-es orsó is tartozék.
Cikkszám: 12045-280
Tartalom: CE Double Tip 3,9m bot + CXP Pro LC Runner 8000 orsó

Double Tip Bojlis szett

Szeretne egy bot áráért kettőt? Akkor válassza a Carp Expert Double Tip botját. 

A Carp Expert Double Tip a pontyhorgászok egyik kedvence, ugyanis a két legnépszerűbb módszert egyesíti egy botban. Így nem kell hatalmas bot mennyiséggel a partra mennünk, egy bottal is megoldunk két módszert. A bot lényege a cserélhető első tagban rejlik, ugyanis a bojlis első tagot egy mozdulattal feederesre cserélhetjük. 

A 3 librás botból szinte azonnal egy kemény feederes botot kapunk, amivel a 100 méter feletti távolságok is elérhetőek. 

A bot IM12 –es karbonból készült, ezért tud ennyire karcsú és könnyű lenni, az mellett, hogy a hihetetlen erejét megőrzi. 

Ajánljuk minden olyan békés hal horgásznak, akik egyaránt előnyben részesítik a bojlizást és a feederezést. 

A szett részeként tartozék egy Carp Expert 8000-es méretű nyeletőfékes orsó is, mellyel könnyedén elérhetőek a legnagyobb távlatok is.

Az orsóház anyaga extra keménységű grafit, mindezt egy gyönyörű fekete külső dizájnban összehangolva, a külsejére nem lehet panasz, rendkívül impozáns darab. 

Az alap dob anyaga alumínium, a pluszban hozzá járó dob pedig grafit. A fém dobon természetesen a klipsz is tartós fém, melynek használata garantálja a pontos, egy helyre történő horgászatot. 

Zsinórkapacitása kiemelkedő, 0,30-as damilból akár 460 méter is a dobra csévélhető, behúzós pecáknál ez jól fog jönni. Ergonómikus, erős fém hajtókarjával pillanatok alatt, könnyen kitekerhetőek, még a nehezebb végszerelékek is. 

7+1 csapágy biztosítja a rendkívül sima futást, melyek nagy része a masszív grafit házban kapott helyet, a meghajtással együtt. Elsőfékes modell, mely párosul egy hátsó nyeletőfékkel, melynek használata növelni tudja a horgászat komfortját. 

Áttétele: 4,1:1, ami nagy dob átmérővel párosulva jelentős mennyiségű zsinórt húz be egy tekerésre (90 cm). Külön kiemelendő tulajdonságai között szerepel a lassú dobemelés. 

Ennek köszönhetően a zsinór menetei gyönyörűen egymás mellé kerülnek, ezáltal dobás során azok nem keresztezik egymást, így szinte ellenállás nélkül peregnek le a dobról. Biztosított a hosszú és pontos dobások kivitelezhetősége.

Bojlis vagy heavy feederhez is szuper választás a termék, ha 100 méter felett lehet a keresett, nagyobb halakat megtalálni.

Termékjellemző alapján keresnél?

NYÁRI BOJLIS SZETT 2

Hasonló termékek

Értesítés kérése

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák