Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB ANANÁSZ

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-30150-125

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

1 390 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.
Cikkszám: 30150-125
Jellemző: Ananász
Kiszerelés: 7 db/ doboz

A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.

Ennek nagy jelentősége van, az agyonhorgászott vizeken, vagy akár a rövid, 1-2 napos horgászatok esetében, de lehűlő, vagy felmelegedő vizekben is nagy hasznát vehetjük.

A tartódoboz cseppmentesen zár, tökéletesen védi a PVA tasakokat a nedvesség beszivárgásától, s ezáltal a végleges károsodástól.

Vágjunk félbe pár szem bojlit, tegyünk mellé 1-2 pelletet, majd aromásítsuk meg olyan aromával, ami nem oldja fel PVA hálónkat, tehát nem vizes bázisú. Ezt a mixet töltsük be a tasakba, kössük el a végét és már mehet is a horog mellé, vagy az ólomra.

A vízbe érve, hőmérséklettől függően 20 mp-2 perc alatt eloldódik és a horog közvetlen közelében biztosít csalogató anyagot a pontyok-amurok számára.

A CARP EXPERT márka új terméke, az aromásított PVA zacskó 7db ananász ízben, a horgászok számára készült. Ez a termék segíti a halakat a vonzásban, és így növeli a fogások esélyeit.

Ez a termék kifejezetten azoknak a horgászoknak ajánlott, akik szeretnék növelni a fogások számát egy hatékony és hatásos csalival. A PVA zacskók azért hasznosak, mert segítenek a csali vonzó hatásának megtartásában és növelésében. A zacskókban található ananász aroma segíti a halakat a vonzásban, így nagyobb esély van a sikeres fogásra.

A termék mérete 7db zacskó, amelyek különösen alkalmasak a vékonyabb horogcsalikhoz, amelyeket a zacskóban lehet elhelyezni. A zacskók mérete megfelelő ahhoz, hogy egy kisebb csomagban könnyen elférjenek, így hordozhatóak és könnyen használhatóak.

Az aromásított PVA zacskók a CARP EXPERT márkától a legjobb minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a tartósságot és a hatékonyságot. A zacskók kiváló minőségű PVA anyagból készülnek, amely oldódik a vízben, így a horogcsalit azonnal elengedheti a zacskóból a halak vonzására.

Az aromásított PVA zacskók használata nagyon egyszerű. Csak helyezze a horogcsalit a zacskóba, majd kösse össze és dobja be a vízbe. A zacskó azonnal elkezdi oldódni a vízben, és a horogcsali szabadon marad a halak vonzására.

Összességében, a CARP EXPERT aromásított PVA zacskó 7db ananász ízben a legjobb választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnék növelni a fogások számát egy hatékony és hatásos csalival. A zacskók mérete és minősége biztosítja a hatékonyságot és a tartósságot, így érdemes kipróbálni ezt a terméket a következő horgászaton.

Termékjellemző alapján keresnél?

CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 7DB ANANÁSZ

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák