Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

L&K FINE BRAID 8 0,06 150M 4KG DARK GREEN fonott zsinór

Black Friday
Sneci - Tobi
Külső raktáron

Cikkszám: EF-30918-006

Gyártó: L&K

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,06
Zsinór hossza: 150 m
6 990 Ft

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 30918-006
Átmérő: 0,06 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sötétzöld
Szakítószilárdság: 4,00 kg

L&K Fine Braid fonott zsinór

A Fine Braid tovább finomodott meglévő zsinórjainkhoz képest. 8 szálból szőtt szerkezete sokkal egyenletesebb keresztmetszetet ad számára, ezért a súrlódási adatai is sokkal kedvezőbbek. Ebből adódik a nagyobb elérhető dobástávolság, a kisebb ellenállás a vízben.

Sok horgászt zavar, hogy a színes zsinórok pár dobás után elveszítik bevonatukat és teljesen kifehérednek.
Az L&K Fine Braid-re ez nem jellemző. Hosszú használat során is legfeljebb csak kifakul és a speciális bevonatok sem kopnak olyan gyorsan róla, mint a többi zsinórnál. A gyűrűk között kevésbé surrog, ez nagy előny azoknál, akik erre érzékenyek.

A zsinór sokrétűen használható, a legvékonyabb változat ajánlott a feederhorgászoknak is, míg a legvastagabb a harcsapergetőknek is hű társa lehet.

Teflon bevonatának köszönhetően simább a felülete, így a gyűrűkön is simábban fut, emellett a vízfelvételre is kevésbé hajlamos, lehetővé téve használatát, akár a téli horgászatokon.

150 méteres kiszerelésben kapható, ami univerzális megoldássára teszi, módszertől függően, az UL pergetés szükségletein át, a nagyharcsák horgászatáig.

A L&K márkájú 'L&K FINE BRAID 8 0,06 150M 4KG DARK GREEN fonott zsinór' kiváló minőségű, tartós, és megbízható horgászzsinór, amelyet kifejezetten a horgászok számára terveztek. A terméknek számos előnye van, amelyeket érdemes megemlíteni.

Először is, a L&K FINE BRAID 8 0,06 150M 4KG DARK GREEN fonott zsinór rendkívül erős és tartós. A 8 szálból fonódó zsinór olyan terhelhetőséggel rendelkezik, amelynek köszönhetően képes ellenállni a legnagyobb halak támadásainak is, így biztosítva a horgász számára a szükséges biztonságot és megbízhatóságot.

Másodszor, a zsinór anyaga nagyon sima, ami azt jelenti, hogy a halak nehezebben észlelik, így növelve az esélyeket a sikeres fogásra. Az anyagának köszönhetően a zsinór könnyen csúszik a gyűrűkön, így nem okoz akadályt a horgászat során.

A L&K FINE BRAID 8 0,06 150M 4KG DARK GREEN fonott zsinór könnyű, ami azt jelenti, hogy a horgász kényelmesen tudja használni, és nem okoz fáradtságot a horgászat során. A könnyű súlyának köszönhetően a zsinór nagyon kényelmes a kezekben, és nagyon könnyű vele horgászni.

A zsinór hossza 150 méter, ami elegendő ahhoz, hogy a horgász távolabbra is elérjen. A vastagsága 0,06 mm, ami azt jelenti, hogy nagyon finom és érzékeny. Ez a finomság lehetővé teszi a horgász számára, hogy érzékelje a halak reakcióit, és megfelelően reagáljon rájuk.

A L&K FINE BRAID 8 0,06 150M 4KG DARK GREEN fonott zsinór sötétzöld színű, ami lehetővé teszi a horgász számára, hogy kevésbé feltűnő legyen a halak számára. Ez a színválasztás biztosítja, hogy a halak ne észleljék az akadókat, és így nagyobb esélyük van a sikeres fogásra.

Összességében a L&K FINE BRAID 8 0,06 150M 4KG DARK GREEN fonott zsinór egy kiváló minőségű és megbízható horgászzsinór, amely minden horgász számára ajánlott. Az anyagának simasága, a könnyű súlya, a finomsága és a sötétzöld színválasztása mind olyan előnyök, amelyek a sikeres fogás érdekében fontosak. Ha igazi minőséget és megbízhatóságot keresel, akkor a L&K FINE BRAID 8 0,06 150M 4KG DARK GREEN fonott zsinór a legjobb választás számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?

L&K FINE BRAID 8 0,06 150M 4KG DARK GREEN fonott zsinór

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák