Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,15MM fonott zsinór

Black Friday
Sneci - Tobi
Raktáron

Cikkszám: EF-30520-915

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,15
Zsinór hossza: 1000 m
Eredeti ár: 17 490 Ft15 566 Ft [-11%]

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 30520-915
Átmérő: 0,15 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Zöld
Szakítószilárdság: 11,6 kg
Bizonyára nagyon sokan emlékeznek még a kilencvenes évek első felében debütáló fonott zsinórokra, melyek közül a Kamasaki Dyneema-ja volt sokáig a piacvezető.

Nos, A Super Braid ennek a „csodazsinórnak” a modernizált változata, mondhatni annak a modern kor igényeihez igazított, továbbfejlesztett változata.

A zsinór alaptulajdonságát most is az elemi szálak válogatott magas minősége határozza meg, melyeket a legkorszerűbb fonási technológiák felhasználásával állítják elő, azaz szövik egymásba, rendkívül pontosan és nagy sűrűséggel.

Az eljárásnak köszönhetően nagyon erős, kiváló szakítószilárdságú, tömör, nagy sűrűségű, szabályos kör keresztmetszetű zsinór készül. Méretsorából és a feltüntetett terhelési értékekből azonnal kitűnik, hogy a Kamasaki Super Braid-et nehéz igénybevételre ajánljuk, nehéz, akadós terepre, ahol a fokozott terhelés, a kapitális halakkal való küzdelem a napi rutin része.

A KAMASAKI Super Braid 1000M 0,15MM fonott zsinór egy igazi őrült horgászok által készített darab, amelyet a legmagasabb minőségi követelményeket figyelembe véve alkottak meg. Ez a zsinór különleges tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a halászatot és segítenek megszerezni a kívánt zsákmányt.

Ez a fonott zsinór 1000 méter hosszú és mindössze 0,15 mm átmérőjű, így a halaknak nincs esélyük a szökésre. A KAMASAKI Super Braid 1000M 0,15MM fonott zsinór rendkívül tartós és kopásálló, így a horgászok évekig használhatják anélkül, hogy a zsinór veszítene minőségéből.

A termék előnye, hogy nagyon könnyű és nagy szilárdságú. A KAMASAKI Super Braid 1000M 0,15MM fonott zsinór a legmodernebb technológiával készült, és garantáltan kiemelkedő eredményeket nyújt minden halászathoz.

A zsinór nagyon jól működik a legtöbb halásztechnikában, beleértve a spinninget, a feeder horgászatot és a carp fishinget is. A KAMASAKI Super Braid 1000M 0,15MM fonott zsinór kiválóan alkalmas nagyhalak fogására, hiszen a széles átmérőjű fonott zsinór könnyedén ellenáll a nagy halak szökésének.

A fonott zsinór előnye, hogy nagyon érzékeny és kiválóan alkalmas a finomabb horgásztechnikákhoz is. A KAMASAKI Super Braid 1000M 0,15MM fonott zsinór lehetővé teszi a halak észlelését a legfinomabb ütések és rángatások során is.

A fonott zsinór kifejezetten a horgászok igényeire lett tervezve, így a termék minden igényt kielégítő minőséget és teljesítményt nyújt. A KAMASAKI Super Braid 1000M 0,15MM fonott zsinór garantáltan megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek és kiváló választás minden horgász számára.

Végezetül, a KAMASAKI Super Braid 1000M 0,15MM fonott zsinór valóban egy kivételes termék, amely nagyszerű választás minden halász számára. A zsinór erős, tartós és nagyon érzékeny, és garantáltan hosszú távú szolgálatot nyújt minden horgász számára. Ne habozz megvásárolni ezt a fantasztikus terméket, és élvezd a halászat élményét a KAMASAKI Super Braid 1000M 0,15MM fonott zsinór segítségével!

Termékjellemző alapján keresnél?

KAMASAKI SUPER BRAID 1000M 0,15MM fonott zsinór

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák