Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,35MM fonott zsinór

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-30900-035

Gyártó: POWER

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 150 m
5 290 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 30900-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 150 m
Szín: Szürke
Szakítószilárdság: 31,5 kg

EnergoTeam Power Braid Teflon szürke fonott zsinór 150m

Tökéletes, univerzális fonott zsinór. A nagy szakítószilárdságú, elemi Dyneema szálak felhasználásával készült, kör keresztmetszetű fonatra speciális teflon bevonat került.

A különleges, felületi kezelésnek és a tömör szerkezetet létrehozó gyártástechnológiának köszönhetően kopásálló zsinór született, mely nem szívja meg magát vízzel.

A termék garantálja a távoli célok elérését a horgászat teljes ideje alatt.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,35MM fonott zsinór a POWER márkájú termékcsalád legújabb tagja, ami a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelel. A horgászat egyik legfontosabb részlete a horgászzsinór, melynek minősége és tartóssága kulcsfontosságú a sikeres és eredményes horgászathoz. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,35MM fonott zsinór azonban nem csak tartós és megbízható, hanem számos előnnyel is rendelkezik, amelyek miatt érdemes próbára tenni.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,35MM fonott zsinór előnyei között kiemelkedően fontos a zsinór élettartama. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,35MM fonott zsinór anyaga, a teflon bevonat, megnöveli a zsinór élettartamát, így a horgász akár hosszabb ideig is használhatja anélkül, hogy aggódna a szakadás miatt. A zsinór anyaga erős, tartós és könnyű, így könnyen kezelhető.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,35MM fonott zsinór kiválóan alkalmazható minden típusú horgászathoz. A fonott zsinór nagyon finom, így különösen alkalmas a finomabb horgászathoz, de ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy a nagyobb halakat is biztonságosan ki lehessen húzni a vízből. A zsinór hossza 1000 méter, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre a horgászathoz.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,35MM fonott zsinór további előnye, hogy kiválóan csúszik a környező növények és vízi növényzet között. Ez különösen fontos, ha olyan helyen horgászunk, ahol sok a növényzet, vagy ahol a halak a növényzetben bújnak el. A zsinór csúszása miatt a horgász könnyebben tudja irányítani a halakat, és nem akad el a növényzetben a zsinór.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,35MM fonott zsinór kiválóan megfelel a modern horgász technikáknak is. A fonott zsinór kiválóan alkalmazható a legmodernebb horgásztechnikáknál, így a spinningnél, a vertikál horgásznál, vagy az orsós horgásznál is.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,35MM fonott zsinór egyik legfontosabb előnye a zsinór kopásállósága. A teflon bevonat miatt a zsinór védelmet kap a víz és az UV sugárzás ellen, így kisebb az esélye annak, hogy a zsinór megsérüljön, vagy megrepedjen. Ez különösen fontos a hosszabb horgászatoknál, amikor a zsinór sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve.

Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,35MM fonott zsinór kiváló választás minden horgász számára, aki egy megbízható, tartós és könnyen kezelhető zsinórra van szüksége. A zsinór 0,35 mm átmérőjű és 1000 méter hosszú, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre a horgászathoz. Az Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,35MM fonott zsinór egy igazán felső kategóriás termék, amely minden horgász számára ajánlott.

Termékjellemző alapján keresnél?

Energo Team POWER BRAID TEFLON 0,35MM fonott zsinór

Hasonló termékek

  • -15%
3 790 Ft 3 221 Ft

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák