Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 20 LBS 10M

Cikkszám: EF-33909-120

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,35

Zsinór hossza: 10 m

  • Jelenleg nem elérhető
3 010 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33909-120
Hossz: 10 m
Szakítószilárdság: 20 lbs
Már elérhetőek termékkínálatunkban azok a Cralusso termékek, amelyek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 20 LBS 10M egy olyan minőségi horgászati termék, amely megkönnyíti a halászatot és lehetővé teszi a hatékonyabb és eredményesebb fogást. A fonott előke számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyeket érdemes megismerni.

Először is, a CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 20 LBS 10M anyaga rendkívül erős és tartós. A fonott zsinór kiváló minőségű poliészterből készült, amely a legmagasabb szintű ellenállóságot és tartósságot biztosítja. A termék kiváló minőségű anyagai garantálják, hogy a fonott előke hosszú élettartammal rendelkezik, és nagyon kevés karbantartást igényel.

A CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 20 LBS 10M mérete 10 méter, és 20 fontos súlyt bír el. Ennek köszönhetően a fonott zsinór ideális azoknak a horgászoknak, akik nagyobb halakat keresnek. A termék mérete lehetővé teszi a hosszabb dobásokat, így azok a halak is elérhetőek lesznek, amelyek egyébként nehézkesen érhetők el.

A fonott előke egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon finom és könnyű. Ez azt jelenti, hogy az előke szinte láthatatlan a vízben, ami növeli a fogások számát. Az előke szálai nagyon vékonyak és simák, így a halak nem tudják észrevenni, hogy az előke a vízben van, és így könnyebben megtéveszthetők.

A CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 20 LBS 10M további előnye, hogy könnyen kezelhető és alkalmazható. Az előke könnyen csomózható, és könnyen illeszthető a horgászbotra. A termék használata nagyon egyszerű, és nem igényel különleges tudást vagy tapasztalatot.

Összességében a CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 20 LBS 10M egy kiváló minőségű horgászati termék, amely számos előnnyel rendelkezik. A termék erős, tartós és könnyen kezelhető, így ideális választás minden olyan horgásznak, aki hatékonyabb és eredményesebb fogást keres. A termék mérete lehetővé teszi a nagyobb halak fogását, míg az előke finom és könnyű anyaga növeli a fogások számát. Ha egy kiváló minőségű fonott előket keresel, akkor a CRALUSSO KEVLINE FONOTT ELŐKE SINKING 20 LBS 10M tökéletes választás lehet számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett