Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

LUCKY VÍZALATTI KAMERA OTTER

Sneci - Tobi
Külső raktáron
Ingyenes szállítás

Cikkszám: EF-74871-590

Gyártó: LUCKY

Szállítás: 1-4 munkanap

Eredeti ár: 92 300 Ft72 990 Ft [-21%]

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Lucky Otter Wifis vízalatti kamera - Tapasztalattól függetlenül, a horgászok közkedvelt eszközei közé tartoznak a kompakt méretű halradarok, melyekkel igazán könnyedén feltérképezhetőek a horgászhely előtt elterülő vízterületek. A radarok mellett, igazi egyediségükkel, elérhetőek immár vízalatti kamerák is. Az Otter egy Wifis átalakítóval és vevőegységgel ellátott változat, mely 20 méterres mélységig tud közvetlen képet adni a vízalatti információkról.
Cikkszám: 74871-590
Hossz: 20 m kábellel
Jellemző: Wifis adapterrel
Típus: Otter
Tartalom: Kamera + kiegészítők
Lucky Otter Wifis vízalatti kamera Az Otter a vízalatti kamerák között, egy Wifis vevőegységgel ellátott változat, amely fényképezésre és vízalatti videók készítésére is alkalmas. A vezeték nélküli jelátalakítóhoz 20 méteres kábellel csatlakoztatható a vízalatti kamera, amely a Lucky telefonos alkalmazáson keresztük Android és iOS rendszerű telefonokkal is összeintegrálható, majd a telefon képernyőjén látható a kamera alatt elterülő vízréteg, illetve mederviszony. Az applikációkon keresztül, természetesen fényképek és videók is készíthetőek, így a látható adatok rendkívül könnyed rögzítési lehetőséggel rendelkeznek. Az applikációk a "luckylaker" kulcsszóra való rákeresés után érhetőek el a Marketben és az Appstore-ban vagy az alábbi linkekre kattintva. Az Android alkalmazás ide kattintva érhető el. Az iOS alkalmazás ide kattintva érhető el. Összeintegrálásuk rendkívül egyszerű, a lépések: 1. Az eszköz bekapcsolása után a telefon vezeték nélküli kapcsolatok (Wifi) menüpontjában ki kell választani a "luckylaker" vagy "WifiV" találatot. 2. Csatlakozni kell az előző lépésben megadott hálózatok egyikére. 3. Csatlakozás után meg kell adni az "12345678" jelszót. 4. El kell indítani a "Luckylaker" alkalmazást. Kiegészítőinek köszönhetően, könnyedén rögzíthető egyéb eszközökre is, a felhasználási köre csak a horgászok fantáziájától függ. Előnyeit szinte minden horgászmódszer képviselői élvezni tudják, mivel egy halakat rejtő helyet, egy ilyen kamera segítségével lehet a legkönnyebben megtalálni. Tartozékok: - Vízalatti kamera, 20m kábellel, vezeték nélküli wifis adapterrel, wifi antenna
- Hálózati és szivargyújtós töltő adapter
- USB-microUSB kábel (A belső akkumulátor töltéséhez)
- Nyakbaakasztó
- 2 darab tartó adapter, központi gyűrűkkel, neoprén hordtokkal

Termékjellemző alapján keresnél?

LUCKY VÍZALATTI KAMERA OTTER

Hasonló termékek

  • -36%
24 600 Ft 15 690 Ft

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák