Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

CRALUSSO HOROG DELTA CHINU LAPKÁS6

Sneci - Tobi
Raktáron

Cikkszám: EF-46606-006

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-5 munkanap

Méret: 6
750 Ft

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

A legmodernebb technológia alkalmazásával készült ez a különleges Delta Chinu horog. A horog hegyét három különböző szögben metszették be a japán gyár szakemberei, mely által egy rendkívül hegyes egyedi élkialakítású horgot sikerült megalkotniuk.
Cikkszám: 46606-006
Kiszerelés: 8 db
Méret: 6
Szín: Sötétszürke
A legmodernebb technológia alkalmazásával készült ez a különleges Delta Chinu horog. A horog hegyét három különböző szögben metszették be a japán gyár szakemberei, mely által egy rendkívül hegyes egyedi élkialakítású horgot sikerült megalkotniuk. Az alkalmazott HI TECH megoldással arra is figyelmet fordítottak, hogy a száron, a lapka kialakításánál mikro recézett felület és horony biztosítsa a zsinór stabil rögzülését a horgon. Tűzött és fűzött csalik felkínálására is használható, főleg ponty és amúr horgászathoz ajánlott. Biztosak lehetünk abban, hogy az ilyen heggyel és a legelterjedtebb Chinu profillal rendelkező horgok kiváló akadást nyújtanak!

Termékjellemző alapján keresnél?

CRALUSSO HOROG DELTA CHINU LAPKÁS6

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák