Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

BLACK FIGHTER TELE 40g-80g / 300 cm teleszkópos horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-12170-300

Gyártó: BLACK FIGHTER

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 300 cm
Tagok száma: 5 rész
Dobósúly: 40-80 g
Eredeti ár: 8 500 Ft7 490 Ft [-12%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 12170-300
Dobósúly: 40-80 g
Hossz: 3,00 m
Súly: 305 g
Szállítási méret: 94 cm
Tagok száma: 5

Minőségi anyagok és verhetetlen szállítási hossz! De ezen felül még mást is tud a Black Fighter Tele:


- Az IM8-as karbon biztosítja a bot rugalmasságát ugyanakkor kellő erőtartalékot biztosít a nagyobb halak kifogásához is.
- SiC gyűrűsorral készül, ami garancia a jó minőségre.
- A bot szállítási hossza mindössze 94 cm, így bárhová kényelmesen magunkkal vihetjük.
- Tökéletes választás a fenekező pontyhorgászoknak, de nem kizárólag nekik ajánlható.
- Bátran átszerelhetjük úszós vagy fenekező rablóhalazásra, a bot gerince kellő erőt fog adni a bevágáshoz.

Ajánlott zsinórvastagság 0.25 mm - 0,35 mm-ig.
Válasszunk hozzá 50-es, 60-as, kifogástalan fékrendszerű orsót.


Kezdő horgászoktól a középhaladókig mindenki eredményesen pecázhat ezzel a bottal.


 

A Black Fighter márkájú 'BLACK FIGHTER TELE 40g-80g / 300 cm teleszkópos horgászbot' egy fantasztikus választás minden horgász számára, aki szeretne egy megbízható és hatékony botot használni a horgászat során. Az 1200 karakteres termékleírást úgy fogom megírni, hogy minden fontos információ és előny, amit a termék nyújt, benne legyen, és a leírás azoknak a horgászoknak készüljön, akik szeretnék jobban megismerni ezt a fantasztikus horgászbotot.

A Black Fighter TELE 40g-80g / 300 cm teleszkópos horgászbot egy igazán sokoldalú eszköz, amely lehetővé teszi, hogy különböző típusú halakat és körülményeket kezeljünk. A bot hossza 300 cm, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságokat érjenek el, így könnyedén elérjék a halakat, amelyek más módon nehezebben elérhetőek. A teleszkópos kialakításnak köszönhetően a bot könnyen szállítható és tárolható, így ideális választás a horgászok számára, akik gyakran utaznak és könnyen mozgatható, kényelmes horgászbotot szeretnének.

A Black Fighter TELE 40g-80g / 300 cm teleszkópos horgászbot anyaga nagyon magas minőségű, ami garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot, amire minden horgásznak szüksége van. A bot képes kezelni a legnagyobb terheléseket is, így bármilyen körülmények között biztosan megbízhatóan fog működni. Az anyagok kiválasztásakor azonban nemcsak a tartósságra, hanem a kényelemre is odafigyeltek. A bot fogása kényelmes és biztonságos, így a horgászok hosszabb ideig is használhatják, anélkül, hogy fáradtnak és kényelmetlennek éreznék magukat.

A Black Fighter TELE 40g-80g / 300 cm teleszkópos horgászbot kialakítása lehetővé teszi, hogy különböző módokon használjuk. A bot képes kezelni a nagyobb terheléseket is, így ideális választás a nagyobb halak horgászatához. Ugyanakkor a bot érzékenysége is nagyon jó, így a horgászok könnyen észreveszik a kevésbé észrevehető halakat is. A bot kialakítása lehetővé teszi a hosszabb dobásokat is, így a horgászok könnyedén elérhetik a távolabbi pontokat is.

A Black Fighter TELE 40g-80g / 300 cm teleszkópos horgászbot egy fantasztikus választás minden horgász számára. A bot nagyon sokoldalú, megbízható és tartós, így ideális választás minden horgászhoz. A bot kialakítása lehetővé teszi a horgászat számos különböző típusát, és a könnyen szállítható teleszkópos kialakításnak köszönhetően a horgászok könnyen mozgathatják is. Ha szeretné megtudni, milyen érzés a horgászat ezzel a fantasztikus botkal, akkor érdemes kipróbálni a Black Fighter TELE 40g-80g / 300 cm teleszkópos horgászbotot.

Termékjellemző alapján keresnél?

BLACK FIGHTER TELE 40g-80g / 300 cm teleszkópos horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák