Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Carp Expert Teleboilie 360 cm 3,5lbs bojlis horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-13398-360

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 4 rész
Dobósúly: 70-110 g
14 490 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

A bojlis horgászat már a legtöbb horgász számára elérhető horgászmódszert jelent, azonban vannak, akik nem, vagy csak nehézkesen tudják a vízpartra szállítani a kétrészes botokat.
Cikkszám: 13398-360
Dobósúly: 70-110 g
Hossz: 3,60 m
Súly: 420 g
Szállítási méret: 128 cm
Tagok száma: 4
Akció: B

A bojlis horgászat már a legtöbb horgász számára elérhető horgászmódszert jelent, azonban vannak, akik nem, vagy csak nehézkesen tudják a vízpartra szállítani a kétrészes botokat.

Nekik jelent alternatívát a Carp Expert Teleboilie.
Minőségileg egy kiváló botról beszélünk, tiszta carbon anyagból strapabíró SIC betétes gyűrűkkel és megerősített orsótartóval. Ezek együttesen biztosítják számunkra azt, hogy olyan botot vegyünk a kezünkbe, amivel jól és nagyot lehet dobni, finoman lehet fárasztani és a megakasztott halat nagy biztonsággal a szákba terelni.
A boton szembetűnően kevés gyűrű található, ez azért van, hogy a dobás során minél kevesebb súrlódással és ellenállással találkozzon a zsinórunk, ezáltal hosszabb dobásokat tudjunk kivitelezni.
A bot másik érdekessége szintén szemmel látató. A gyűrű kötések aljai picit ki vannak szélesítve, hogy ne tudjanak belecsúszni és rászorulni az alattuk lévő tagra. Ez régebbi botoknál típus probléma volt és sok kellemetlenséget okozott. Ezt a hibát is kiküszöböltük.
Úgyhogy vágjunk bele bátran a teleszkópos fenekezésbe, bojlizásba, ezzel a bottal biztosan nem fogunk csalódni.

A Carp Expert Teleboilie 360 cm 3,5lbs bojlis horgászbot egy igazi ékkő a horgászbotok világában. A Carp Expert márka híres a minőségi horgászbotjairól, és ez a termék sem okoz csalódást.

A horgászbot hossza 360 cm, ami egy optimális hosszúság a bojlis horgászat során. A 3,5lbs erősségű bot pedig elegendő erőt biztosít ahhoz, hogy könnyedén megbirkózz a nagyobb halakkal is. A bot teleszkópos kialakítása pedig azt jelenti, hogy a hossza könnyedén állítható, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő hosszúságot.

A Carp Expert Teleboilie 360 cm 3,5lbs bojlis horgászbot kifejezetten a bojlis horgászok igényeire lett tervezve. Azonban a horgászat során számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes kiemelni.

Az első és talán legfontosabb előny a bot könnyű súlya. A horgászat során a nehéz botok hosszú órákig tartó használata fájdalmat és fáradtságot okozhat az izmokban. A Carp Expert Teleboilie 360 cm 3,5lbs bojlis horgászbot azonban nagyon könnyű, így hosszabb ideig is kényelmesen használható.

A második előny a bot erős szerkezete. A Carp Expert márka híres a minőségi horgászbotjairól, és ez a termék sem okoz csalódást. Az erős és tartós szerkezet lehetővé teszi a nagyobb halak megbirkózását, és biztosítja a hosszú élettartamot is.

A harmadik előny a bot kényelmes fogása. A Carp Expert Teleboilie 360 cm 3,5lbs bojlis horgászbot ergonomikus fogantyúval van ellátva, amely lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos fogást. A fogantyúra kialakított anyag csökkenti a csúszás lehetőségét, így biztosítva a biztonságosabb horgászatot.

A negyedik előny a bot sokoldalúsága. A Carp Expert Teleboilie 360 cm 3,5lbs bojlis horgászbot alkalmas a folyóvízi és állóvízi horgászatra is. A bot könnyen kezelhető, így ideális választás minden típusú horgász számára.

Összességében a Carp Expert Teleboilie 360 cm 3,5lbs bojlis horgászbot egy remek választás minden bojlis horgász számára. A könnyű súlya, az erős szerkezete, a kényelmes fogása és a sokoldalúsága miatt biztosan nem okoz csalódást. A botot erősen ajánlom mindenkinek, aki komolyan veszi a horgászatot, és egy minőségi termékre vágyik.

Termékjellemző alapján keresnél?

Carp Expert Teleboilie 360 cm 3,5lbs bojlis horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák