Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

MIKADO BLADE POLE 500 cm spicc horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Külső raktáron
Ingyenes szállítás

Cikkszám: EF-11011-500

Gyártó: MIKADO

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész
Dobósúly: 5-15 g
31 990 Ft

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 11011-500
Dobósúly: 5-15 g
Hossz: 5 m
Súly: 140 g
Szállítási méret: 130 cm
Tagok száma: 5
Akció: C

EnergoTeam Blade spiccbot

Csúcsminőségű spiccbot nem csak versenyhorgászoknak!

Az ET Blade Pole - spiccbot család IM12-es carbonból készült. A magas minőségű anyag teszi lehetővé, hogy a bot könnyű, ugyanakkor gerinces is legyen egyben. A közel 10 tonnával préselt carbonszálak vékony falának köszönhetően, még a 8 méteres hosszban is teljesen kecses, karcsú formát eredményez.

Markolata csúszásmentes, stabil fogást biztosít. Könnyű súlyából kifolyólag hosszabb idejű horgászatnál is kényelmesen tarthatjuk kézben.

A bot gyors reakciójú, gerinces spicce ideális a nagyobb keszeges, vagy akár pontyos finomhorgászatra is.

Csőspicces kialakításából következően alkalmas a begumizásra, ám az igazán termetes pontyokat, amurokat nem fogjuk megfogni vele, a bot nem erre való. Az igazi vízterület számára egy keszegekkel teli bánytó, víztározó vagy éppen nagyobb tavaink, mint a Balaton vagy a Velencei-Tó.

A horogelőke vastagságát tekintve egészen vékony 0,08 mm-es méretet is alkalmazhatunk. Begumizott pontyozás esetén az előkénk ne legyen vastagabb, mint 0,14 mm.

A MIKADO Blade Pole 500 cm spicc horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára, akik hosszú távú és eredményes horgászatot szeretnének. Ez a horgászbot a MIKADO márka egyik legjobb terméke, amelyet a legjobb minőségű alapanyagokból készítettek, és kifejezetten a horgászok igényeire szabták. A MIKADO Blade Pole 500 cm spicc horgászbot egy nagyon hosszú és erős bot, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagy távolságból is elérjék a halakat, és könnyedén és hatékonyan kifogják őket.

A MIKADO Blade Pole 500 cm spicc horgászbot kiváló minőségű, erős karbon alapanyagból készült, amely biztosítja a bot tartósságát és erősségét. A bot nagyon könnyű, így könnyen kezelhető, és a horgászok kényelmesen használhatják hosszabb távokon is. A bot spicc része nagyon érzékeny, így a horgászok még a legfinomabb kapásokat is észlelhetik, és időben reagálhatnak rájuk.

A MIKADO Blade Pole 500 cm spicc horgászbot nagyon sok előnnyel rendelkezik, amelyeket a horgászok nagyon szeretnek. A bot nagyon hosszú, ezért a horgászok nagy távolságból is elérhetik a halakat, és könnyedén és hatékonyan kifoghatják őket. A bot nagyon erős, így a horgászok nagyobb halakat is kifoghatnak vele, és a bot nem fog eltörni. A bot nagyon érzékeny spicc része lehetővé teszi a horgászok számára, hogy még a legfinomabb kapásokat is észleljék, és időben reagáljanak rájuk.

A MIKADO Blade Pole 500 cm spicc horgászbot mérete 500 cm, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagy távolságból is elérjék a halakat. A bot nagyon könnyű, így könnyen kezelhető, és a horgászok kényelmesen használhatják hosszabb távokon is. A bot nagyon erős és tartós, így a horgászok nagyobb halakat is kifoghatnak vele.

Összességében a MIKADO Blade Pole 500 cm spicc horgászbot egy kitűnő választás a horgászok számára, akik nagy távolságból szeretnék elérni a halakat, és könnyedén és hatékonyan kifogni őket. A bot nagyon erős és tartós, és a nagyon érzékeny spicc része lehetővé teszi a horgászok számára, hogy még a legfinomabb kapásokat is észleljék, és időben reagáljanak rájuk. Ha a horgászat a szenvedélyed, akkor a MIKADO Blade Pole 500 cm spicc horgászbot nem hiányozhat a felszerelésedből!

Termékjellemző alapján keresnél?

MIKADO BLADE POLE 500 cm spicc horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák