Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Energo Team TEVERE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot

Cikkszám: EF-11067-600

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 600 cm

Tagok száma: 6 rész

Dobósúly: 5-20 g

  • Jelenleg nem elérhető
13 491 Ft 14 990 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.02
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Íratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 11067-600
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 260 g
Szállítási méret: 132 cm
Tagok száma: 6
Akció: B
EnergoTeam Tevere Pole - Könnyű és lágy spiccbot

A horgászat alfája a spiccbotozás! Itt tanuljuk meg, hogyan kell besúlyozni az úszót, mi az a vízmélység, miért fontos az ereszték beállítása és mi is az a kapás. A Tevere Pole egy olyan kiváló eszköz lehet a kezünkben, mellyel keszeget, kárászt, és kisebb pontyokat egyaránt zsákmányul ejthetünk és olyan szórakozásban lehet részünk, melyet más módszer nem tud nyújtani. A blank anyaga IM10-es nagy tisztaságú carbon, mely miatt a bot súlya rendkívül könnyű lett. Ezen tulajdonsága kihúzva is visszatükröződik, súlyelosztása kedvező, nem orrnehéz. Akár egész napos horgászatra is alkalmas, kényelmesen kézben tartható hosszabb úsztatások során is. A nyéltag átmérők adatai:
5 m: 21,5 mm
6 m: 25 mm
7 m: 26,8 mm
Lágysága tökéletesen megfelel a keszegezéshez. A puha spiccnek köszönhetően, nem fogja kiszakítani a keszegek száját. Ajánlott zsinórvastagság 0,10-0,14 mm monofil zsinór. A vastagabb mérettel nagy eséllyel vehetjük fel a pontyok ellen a küzdelmet. 1-2 kilós példányok kirohanásait tökéletesen kidolgozza. A bot minden eleme a minőséget képviseli. Impozáns fém, csavaros záródugó került a végére, melynek gumi betétje védi a tagok alját az ütődésektől. Zöld-ezüst stíluselemeket kapott a külsején, mely rendkívül esztétikus megjelenést ad a botnak, 1,2-1,3 mm-es stonfót válasszunk erre a botra, hossztól függetlenül. Begumizásra nem ajánlanánk, arra van más ajánlatunk a megújult kínálatból.

Az ENERGO TEAM márka mindig is a horgászok igényeit és elvárásait tartotta szem előtt, amikor horgászbotokat fejlesztettek és gyártottak. Az ENERGO TEAM TEVERE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot tökéletes példája ennek a filozófiának. Ez a horgászbot rendkívül jó minőségű anyagokból készül, és olyan tervezési jellemzőkkel rendelkezik, amelyek biztosítják a horgászok számára a maximális kényelmet és hatékonyságot.

Az ENERGO TEAM TEVERE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot egy hosszú, 6 méteres bot, amelyet a legjobb minőségű karbonból készítettek. Ez a horgászbot rendkívül könnyű, ami lehetővé teszi a hosszú órákig tartó horgászatot anélkül, hogy a horgász fáradtnak érezné magát. Ezenkívül a bot tervezése lehetővé teszi a pontos dobást és a könnyű kezelhetőséget, így a horgászok könnyen elérhetik a nehezen elérhető helyeket is.

Az ENERGO TEAM TEVERE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot rendkívül sokoldalú és rugalmas, ami azt jelenti, hogy számos különböző halászati ​​tevékenységhez használható. A horgászbot kiválóan alkalmas nagy tavakban, folyókban, patakokban és tengerparti horgászatokban is. A bot tervezése lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget és a nagy pontosságot, így a horgászok könnyen elérhetik a nehezen elérhető helyeket is.

Az ENERGO TEAM TEVERE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósak és ellenállnak a korróziónak és a károsodásnak. Ez a horgászbot kiváló minőségű komponensekkel van felszerelve, amelyek megbízhatóak és tartósak. A horgászbot praktikus és könnyen szállítható, így a horgászok könnyedén magukkal vihetik bárhová is mennek.

Az ENERGO TEAM TEVERE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot egy olyan termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk. Ez a horgászbot kiváló minőségű anyagokból készül, rendkívül sokoldalú és rugalmas, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket a horgászok értékelni fognak. A horgászbot mérete 600 cm, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén elérjék a nehezen elérhető helyeket is. Az ENERGO TEAM TEVERE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot valódi értéket kínál, és minden horgász számára ajánlott!

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett