Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Energo Team BRENTA SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-11068-600

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 600 cm
Tagok száma: 6 rész
Dobósúly: 5-25 g
13 590 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

EnergoTeam Brenta Pole - feszes, gerinces spiccbot, akár folyóvízi horgászatokhoz is. A blank anyaga IM8-as carbon, mely miatt a bot súlya rendkívül könnyű. Minőségi fém, csavaros záródugó került a végére, melynek gumi betétje védi a tagok alját az ütődésektől. Egy igazán gerinces spiccbot, mely a nagyobb halak kirohanásait is jól fogja kezelni.
Cikkszám: 11068-600
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 310 g
Szállítási méret: 123 cm
Tagok száma: 6
Akció: B
EnergoTeam Brenta Pole - feszes, gerinces spiccbot, akár folyóvízi horgászatokhoz is. Az ET Brenta szériát kézbe véve, érezhető, hogy nem egy sima keszeges pálca, kellő erőtartalékokkal rendelkezik, akár a pontyok megfogásához is. A 6 méteres változatot is, ha finoman megrázzuk, érezzük, hogy feszes, gerinces, de mégsem olyan nehéz. Egy szigorú pálca, ami gumizásra is alkalmas! IM8-as Carbon anyaga miatt jól terhelhető és a kisebb, figyelmetlenségből adódó koccanásokat is jobban tolerálja, mint egy nagyobb tisztaságú anyag. Egyenletesen veszi fel a terhelést és még nagyobb erő hatására is marad tartalék a nyéltagban és az utána következő részben. Az erőtartalékok ellenére a blank mégis karcsú, kézre illő maradt. Kék-sárga stíluselemeket kapott, amely igazán impozáns külsőt ad a bottestnek. A nyéltag átmérői a következőek:
- 4m-es: 18,5 mm
- 5m-es: 21 mm
- 6m-es: 24,8 mm
A bot begumizásra is alkalmas. E során számoljunk azzal, hogy a bot spiccéből kb. 50 cm-t le kell vágnunk, hogy a gumi még nedvesen is akadálytalanul járhasson ki-be a botban, ne tapadjon annak falához, mert az bizony halvesztést is jelenthet. Ajánlott gumi vastagság pontyozáshoz: 1,4 mm-es tömör gumi. Természetesen stonfót is tehetünk a végére, ez esetben 1,3-1,4 mm-es méretet kell választanunk. A Brenta széria folyóvízi alkalmazásra is tökéletes választás.

Az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team BRENTA SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot' egy prémium minőségű horgászbot, amelyet a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készítettek. Ez a bot kiválóan alkalmas mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik értékelik a megbízhatóságot, a tartósságot és a kiváló horgászati élményt.

A BRENTA SPICCBOT 600 cm-es hossza lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságokra is elérjünk, így a nagyobb halakat is könnyedén kifoghatjuk. A spicc bot kialakítása és az anyagok minősége biztosítja, hogy a bot könnyű legyen, de ugyanakkor erős és tartós is. Ez a bot ideális választás azoknak a horgászoknak, akik hosszabb ideig szeretnék tartani a botot a kezükben, de nem akarnak kényelmetlenséget érezni.

Az ENERGO TEAM BRENTA SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot kiválóan alkalmas mind a folyó, mind a tavakon való horgászatra is. Az ergonomikus markolat kényelmesen illeszkedik a kézbe, így a horgászat során nem fog fáradtságot okozni. A bot kiválóan alkalmas különböző típusú horgászatra, beleértve a ponty-, a csuka-, a sügér- és a harcsahorgászatot is.

Az ENERGO TEAM BRENTA SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot egyedülálló tulajdonsága, hogy kiválóan reagál az apróbb észlelésekre is. Ez azt jelenti, hogy a bot segítségével könnyedén észlelhetjük a halak aktivitását, így megbízhatóan és hatékonyan horgászhatunk. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik, ami jelentős megtakarítást jelent a horgászok számára.

Az ENERGO TEAM BRENTA SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára. Kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, amelyek biztosítják a tartósságot, a megbízhatóságot és a kiváló horgászati élményt. A bot nagy hossza lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságokra is elérjünk, így a nagyobb halakat is könnyedén kifoghatjuk. Az ergonomikus markolat kényelmesen illeszkedik a kézbe, így a horgászat során nem fog fáradtságot okozni. Ha szereted a kihívásokat és a prémium minőségű horgászbotokat, akkor az ENERGO TEAM BRENTA SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot az ideális választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?

Energo Team BRENTA SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák