Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

ENERGOFISH RUBIN SPICCBOT 300 cm spicc horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-11004-301

Gyártó: RUBIN

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 300 cm
Tagok száma: 3 rész
Dobósúly: 5-15 g
4 290 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

EnergoTeam Rubin Spiccbot - A technológia fejlődése miatt egyre kisebb súlyú és jobban terhelhető karbon alapanyagú botok érhetőek el, melyek a kompozit botokhoz képest, sokkal kedvezőbb kezelhetőséget tesznek lehetővé. A széria rövidebb változatai tökéletesek akár kezdő felszerelésnek is gyermekek részére, mivel súlyuk megfelelő, hogy ne legyen megterhelő számukra a horgászat és meg tudják szeretni ezt a kiváló szabadidős tevékenységet. 
Cikkszám: 11004-301
Dobósúly: 5-15 g
Hossz: 3,00 m
Súly: 82 g
Szállítási méret: 119 cm
Tagok száma: 3
Akció: C

EnergoTeam Rubin Spiccbot

Az ET folyamatosan fejlődő Rubin szériájának minden tagjára a könnyedség jellemző, mely az IM7-es karbon blanknak köszönhető.

A technológia fejlődése miatt egyre kisebb súlyú és jobban terhelhető karbon alapanyagú botok érhetőek el, melyek a kompozit botokhoz képest, sokkal kedvezőbb kezelhetőséget tesznek lehetővé.

A blank alsó tagja érdesített felületet kapott, így vizes kézzel is biztos tartást eredményezve, teljesen csúszásmentes kialakítású.

A tagok védelme érdekében, a bot vége menetes fém kupakkal zárható. Ez ad lehetőséget hozzáférni az utolsó taghoz is, ha a gumizást választja a használója. Ehhez a módszerhez 1,4 mm-es tömör gumi és maximum 0,14-es előke javasolt.

Ezt a módozatot használva, nyílt terepen, biztonsággal megfogható akár egy 3-4 kilós ponty is.

A széria rövidebb változatai tökéletesek akár kezdő felszerelésnek is gyermekek részére, mivel súlyuk megfelelő, hogy ne legyen megterhelő számukra a horgászat és meg tudják szeretni ezt a kiváló szabadidős tevékenységet. Az egyszerűség kedvéért, ebben az esetben zsebpeca is hasznáható, de az előke saját megkötése külön öröm lehet számukra. Ajánlott úszó 1 grammos, a damil pedig 0,10-0,12-es keszeges horgászathoz.

A széria tökéletes választás kezdő, haladó és gyermekhorgászok részére is.

Az Energofish Rubin Spiccbot 300 cm egy olyan horgászbot, amelyet a RUBIN márkájú minőségi anyagok felhasználásával készítettek. Ez a bot kiválóan alkalmas a tengeri és a folyami horgászatra is, így bármilyen körülmények között használható. A horgászbot hossza 300 cm, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságokat érjen el, és könnyen elérje a nehezen megközelíthető helyeket is.

Az Energofish Rubin Spiccbot 300 cm rendkívül tartós és erős, így biztos lehet benne, hogy hosszú élettartamú lesz. A bot anyaga nagyon könnyű, ezért könnyen kezelhető, és a horgász számára kényelmes és hatékony használatot biztosít. A bot teljesen rugalmas, így a halakat könnyen és hatékonyan lehet fogni vele.

Az Energofish Rubin Spiccbot 300 cm egy nagyon pontos és precíz horgászbot, amelynek segítségével a horgász könnyen és hatékonyan tudja elkapni a kívánt halakat. A bot végén található gyűrűk kiváló minőségűek, és biztosítják a zsinór sima mozgását. A bot nyélvének kialakítása kényelmes fogást biztosít, így a horgász hosszabb időn keresztül is folyamatosan horgászhat.

Az Energofish Rubin Spiccbot 300 cm rendkívül sokoldalú horgászbot, amelyet bármilyen típusú horgászatra lehet használni. Alkalmas a folyami, tengeri és tavon való horgászatra is. A bot nagyon könnyen szállítható és tárolható is, így ideális választás azok számára, akik rendszeresen horgásznak és szeretik a rugalmas és hatékony horgászbotokat.

Az Energofish Rubin Spiccbot 300 cm egy igazi kincs a horgászok számára, akik szeretnének hatékonyan és kényelmesen horgászni bármilyen körülmények között. A RUBIN márkájú horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, és garantáltan hosszú élettartamú lesz. A bot nagyon könnyen kezelhető, és a horgász számára kényelmes használatot biztosít. Ha szeretnél egy kiváló minőségű, sokoldalú és hatékony horgászbotot, akkor az Energofish Rubin Spiccbot 300 cm a tökéletes választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?

ENERGOFISH RUBIN SPICCBOT 300 cm spicc horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák