Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

ARNO 8022 METALLCA 400 cm spicc horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-11013-600

Gyártó: ARNO

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 400 cm
Tagok száma: 4 rész
6 490 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 11013-600
Hossz: 4,0 m

Az ARNO 8022 METALLCA 400 cm spicc horgászbot egy igazi remekmű a horgászbotok világában. Ez a horgászbot valóban kiváló minőségű, amely rendkívül erős, tartós és könnyű anyagokból készült. Az ARNO márka egyike azoknak a márkáknak, amelyek a horgászok igényeit is figyelembe veszik, és ezt a horgászbotot is a legjobb minőségű anyagokból készítették.

Ez a horgászbot 400 cm hosszú, ami azt jelenti, hogy ezzel a bottal könnyedén elérhetők a távoli helyek is. Azonban nem csak a hossza, hanem a dizájnja is méltán kiemelkedő. Az ARNO 8022 METALLCA horgászbot különleges megjelenésével a horgászok körében nagy népszerűségnek örvend. Az elegáns és modern fekete-fehér színösszeállítása különleges megjelenést biztosít a horgászbotnak.

A horgászbot anyaga könnyű és erős, ami lehetővé teszi, hogy hosszú órákon át használjuk anélkül, hogy fáradtak lennénk. A horgászbot érzékeny, így még a legkisebb halat is könnyedén észlelhetjük. A horgászbot spicce pedig rendkívül rugalmas, ami nagyon fontos, hogy ne szakadjon el a zsinór a hal fárasztásakor. A horgászbot spicce azonban nem csak rugalmas, hanem nagyon erős is, így a nagyobb halakat is könnyedén fáraszthatjuk meg vele.

Az ARNO 8022 METALLCA 400 cm spicc horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságukról és megbízhatóságukról ismertek. Ez a horgászbot rendkívül erős és tartós, így akár éveken át is használható. Az ARNO márka szakértői a horgászok igényeit figyelembe véve hozták létre ezt a csodálatos horgászbotot, amely kiváló minőségével és remek tulajdonságaival a horgászok számára igazi kincs lehet.

Az ARNO 8022 METALLCA 400 cm spicc horgászbot egy olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott. Ha valaki egy kiváló minőségű, tartós, erős és rugalmas horgászbotra vágyik, akkor az ARNO 8022 METALLCA horgászbot a legjobb választás. A horgászok számára ez a termék egy igazi kincs lehet, amely segítségükre lehet a sikeres horgászatban. Az ARNO márka azonban nem csak a kiváló minőségű horgászbotokról híres, hanem a kiváló minőségű horgászfelszerelésekről is, így mindenkinek érdemes kipróbálni az ARNO termékeit.

Termékjellemző alapján keresnél?

ARNO 8022 METALLCA 400 cm spicc horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák