Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Wizard Asp Spin 240 cm 14-60g pergető horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-13181-240

Gyártó: WIZARD

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 240 cm
Tagok száma: 2 rész
Dobósúly: 14-60 g
13 490 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 13181-240
Dobósúly: 14-60 g
Hossz: 240 cm
Súly: 168 g
Szállítási méret: 127 cm
Tagok száma: 2
Akció: B
Megérkezett a Wizard ASP orsó társa a Wizard ASP Spin pergető horgászbot! A legfontosabb tulajdonsága, hogy 3 féle méretben készül, melyből a leghosszabb 3 méteres.
Gyakorlott horgászok mondhatják, hogy minek ilyen hosszú, hiszen nem lehet vele nagyobbat dobni, mint egy 240-es bottal.
A válasz ebben az esetben az, hogy az átlagos, vastag és viszonylag nehéz botokkal nem lehet nagyobbat dobni, mert nem tudunk kellő lendületet és dinamizmust vinni a dobásba.
A Wizard Asp viszont egy nagyon vékony és könnyű horgászbot, amivel biztosan messzebbre dobunk egy rövidebb horgászbotnál. Az orsótartó felett 10 mm-es vastagsággal rendelkezik a 240-es változat.

És mint tudjuk a balinokhoz nagy dobás kell.
Megérzik ha rájuk vadászunk és távolabb húzódnak a veszélyes zónától.

De mi métereket nyertünk és máris köztük landol a műcsali, mely esetünkben lehet egy Salmo Wave.
Ezzel a kombóval és egy Asp orsóval nincs elérhetetlen távolság és hal. Főzsinórnak mehet a leheletvékony fonott. SIC gyűrűsor biztosítja a zökkenőmentes kifutást.
Gerinces, feszes bot, mellyel a távoli bevágások is biztosan ülnek.

Mindenkinek ajánljuk aki balinra horgászik, legyen kezdő, haladó, vagy profi.
Emellett természetesen bármelyik ragadozóhalunk horgászatára kiválóan alkalmas.

A WIZARD Asp Spin 240 cm 14-60g pergető horgászbot az egyik legjobb választás minden olyan horgász számára, aki szeretne gyors és hatékonyan horgászni. A horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. A bot hossza 240 cm, amely lehetővé teszi a horgászatot a magasabb fák és akadók fölött is. A 14-60g-os dobósúly pedig lehetővé teszi a közepes és nagyobb méretű halak fogását is.

A horgászbot nagyon könnyű, ami lehetővé teszi az egész napos horgászatot anélkül, hogy fáradt lennél. A bot rendkívül érzékeny, így lehetővé teszi a halak érzékelését, még akkor is, ha nagyon kicsik. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy hatékonyabban és hatékonyabban horgásszunk, ami jobb eredményeket eredményez.

A WIZARD Asp Spin 240 cm 14-60g pergető horgászbot kiváló minőségű bot, amely könnyen kezelhető és nagyon hatékony. A bot kiváló minőségű, erős anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. A horgászbot rendkívül érzékeny, ami lehetővé teszi a halak érzékelését még akkor is, ha nagyon kicsik.

A bot nagyon kényelmes a kezedben, így könnyen és hatékonyan tudsz vele horgászni. A bot kiváló minőségű fogantyúval van ellátva, amely lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos fogást. A bot rendkívül könnyű, így az egész napos horgászat anélkül fáradtság nélkül történhet.

A WIZARD Asp Spin 240 cm 14-60g pergető horgászbot kiváló választás minden olyan horgász számára, aki szeretne hatékonyan és hatékonyan horgászni. A bot lehetővé teszi a halak érzékelését, még akkor is, ha nagyon kicsik. A bot kiváló minőségű, erős anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. A bot kényelmes fogású és rendkívül könnyű, így az egész napos horgászat anélkül fáradtság nélkül történhet.

Összefoglalva, a WIZARD Asp Spin 240 cm 14-60g pergető horgászbot egy kiváló minőségű, könnyen kezelhető és hatékony eszköz minden olyan horgász számára, aki szeretne hatékonyan horgászni. A bot lehetővé teszi a halak érzékelését, még akkor is, ha nagyon kicsik. A bot kiváló minőségű, erős anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. A bot kényelmes fogású és rendkívül könnyű, így az egész napos horgászat anélkül fáradtság nélkül történhet. Ha szeretnéd hatékonyabbá tenni a horgászatot, akkor a WIZARD Asp Spin 240 cm 14-60g pergető horgászbot a legjobb választás.

Termékjellemző alapján keresnél?

Wizard Asp Spin 240 cm 14-60g pergető horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák