Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

BLACK FIGHTER CARP MATCH 420 cm match horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-12034-420

Gyártó: BLACK FIGHTER

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 420 cm
Tagok száma: 3 rész
Dobósúly: 5-30 g
17 490 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Black Fighter Carp Match bot - Matchbot kínálatunk évek óta legmeghatározóbb darabjai voltak a Black Fighter Match 3,90-es és 4,20-as változatai. Az IM8-as karbon szövetből készült blankhoz tartozó karakterisztika csodaszép ívei nemcsak látványos, de kifejezetten előnyös dobási és fárasztási tulajdonságokkal ruházzák fel a botot.
Cikkszám: 12034-420
Dobósúly: 5-30 g
Hossz: 4,20 m
Súly: 243 g
Szállítási méret: 147 cm
Tagok száma: 3
Akció: B

Black Fighter Carp Match bot

Matchbot kínálatunk évek óta legmeghatározóbb darabjai voltak a Black Fighter Match 3,90-es és 4,20-as változatai. A rendkívül jó ár-érték aránnyal rendelkező univerzális matchbot továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend, az IM8-as karbon szövetből készült blankhoz tartozó karakterisztika csodaszép ívei nemcsak látványos, de kifejezetten előnyös dobási és fárasztási tulajdonságokkal ruházzák fel a botot.

A terhelhetőbb, erősített anyagú Carp Match változattal a céltudatos pontyhorgászat valósítható meg, mellyel a nehezebb waggler úszók is pontosan, nagy távolságba célba juttathatók.

A fárasztás során gyorsan felkeményedő blank gyorsabban őrli fel a termetes pontyok erejét, érzékenysége mégis lehetőséget biztosít a vékonyabb horogelőkék biztonságos használatára.

A BLACK FIGHTER CARP MATCH 420 cm match horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára. Azoknak, akik szeretik a magas minőséget, a BLACK FIGHTER márka biztosítja a legjobb minőséget és megbízhatóságot. A CARP MATCH 420 cm match horgászbot egy olyan termék, amely megfelel a horgászok legmagasabb elvárásainak. A horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak a gyakori használatnak. A horgászbot nagy teljesítményű, és nagyon könnyen használható, így ideális választás a kezdőknek és a tapasztalt horgászoknak egyaránt.

A BLACK FIGHTER CARP MATCH 420 cm match horgászbot hossza 420 cm, amely ideális a nagyobb halak megfogásához. A horgászbot kiváló minőségű kompozit anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak a gyakori használatnak. A horgászbot kialakítása kifejezetten a match horgászatra lett tervezve, így a horgászok mindenféle körülmények között használhatják. A horgászboton található markolat kiváló minőségű, és kényelmes tartást biztosít a horgászoknak. A horgászbot rendkívül könnyű, így hosszú használat esetén sem okoz fáradtságot a horgászoknak.

Az BLACK FIGHTER CARP MATCH 420 cm match horgászbot előnyei közé tartozik a nagyon nagy érzékenység, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy észrevegyék a halak mozgását és reakcióját. A horgászbot nagyon könnyű, ami lehetővé teszi a hosszú ideig történő használatot anélkül, hogy fáradtságot okozna a horgászoknak. A horgászbot kialakítása lehetővé teszi a nagyon pontos dobást és a halak precíz megfogását. A BLACK FIGHTER CARP MATCH 420 cm match horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és megbízhatóságot.

Az BLACK FIGHTER CARP MATCH 420 cm match horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára, és azoknak, akik szeretik a magas minőséget és megbízhatóságot. A horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és megbízhatóságot. A horgászbot rendkívül könnyű, ami lehetővé teszi a hosszú ideig történő használatot anélkül, hogy fáradtságot okozna a horgászoknak. A horgászbot nagyon nagy érzékenysége lehetővé teszi a horgászok számára, hogy észrevegyék a halak mozgását és reakcióját, így lehetővé teszi a halak precíz megfogását.

Ha Ön is minőségi horgászbotot keres, akkor az BLACK FIGHTER CARP MATCH 420 cm match horgászbot az Ön számára ideális választás. A horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak a gyakori használatnak. A horgászbot kialakítása lehetővé teszi a nagyon pontos dobást és a halak precíz megfogását. A horgászbot rendkívül könnyű, ami lehetővé teszi a hosszú ideig történő használatot anélkül, hogy fáradtságot okozna a horgászoknak. Az BLACK FIGHTER CARP MATCH 420 cm match horgászbot egy olyan termék, amely megfelel a horgászok legmagasabb elvárásainak, és amely garantálja a sikeres horgászatot.

Termékjellemző alapján keresnél?

BLACK FIGHTER CARP MATCH 420 cm match horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák