Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Energo Team ENZA BOLO 600 cm bolognai horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-11077-600

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 600 cm
Tagok száma: 6 rész
Dobósúly: 5-25 g
11 990 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Az ET Enza egy kellően erős, de a Brenta botoktól merevségben egy könnyedebb változatú széria. Anyaga IM6-os carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a széria masszivitását. Tökéletes választás nagyobb márnák, pontyok fárasztásához is. 
Cikkszám: 11077-600
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 460 g
Szállítási méret: 128 cm
Tagok száma: 6
Akció: B

Energo Team Enza Bolo

Rugalmas, de erős opció, akár folyóvízre A bolognais úszós horgászat gyakorlást és rutint igényel. A folyamatosan kontroll alatt tartott végszerelék hozza csak meg a várva várt sikert.

Az ET Enza egy kellően erős, de a Brenta botoktól merevségben egy könnyedebb változatú széria. Anyaga IM6-os carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a széria masszivitását. Tökéletes választás nagyobb márnák, pontyok fárasztásához is. Előke tekintetében 0,16-0,18-as méret is feltehető, hogy sodrásban a szebb márnák se lephessenek meg.

A blank jobban tolerálja az akár folyóvízi kövezések okozta sérüléseket. SIC betétes gyűrűi az átlagosnál valamivel nagyobbak, így kényelmes horgászatot tesznek lehetővé, még nyárfavirágzás idején is.

A nyél vastagságai a következőek: - 4m-es: 20 mm - 5m-es: 24,5 mm - 6m-es: 29 mm

Az orsótartó távolsága a nyél végétől: 35 cm, a végére pedig igényes, csavaros fém dugó került, mely szivacsos betétjével védi az összecsukás során a tagokat. Kezdő és tapasztaltabb horgászok részére is ajánljuk, akik szeretnének belekóstolni a folyóvízi bolognais horgászat élményeibe.

Az ENERGO TEAM márkájú Energo Team ENZA BOLO 600 cm bolognai horgászbot egy olyan minőségi termék, amely megfelelő választás lehet minden olyan horgász számára, aki a bolognai horgászat szerelmese. A bolognai horgászbotok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a horgászok körében, mivel kiválóan alkalmasak az édesvízi horgászatra.

Az Energo Team ENZA BOLO 600 cm bolognai horgászbot előnyei közé tartozik a kiváló minőségű anyagok felhasználása, amelyeknek köszönhetően a bot tartós és strapabíró. A bot karbonból készült, ami rendkívül könnyűvé teszi a használatát, de ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy a legnagyobb halakat is kifogjuk vele.

A bolognai horgászbot hossza 600 cm, ami lehetővé teszi, hogy nagy távolságra dobáljunk. Ennek köszönhetően nagyobb esélyünk van arra, hogy a halakat a kívánt helyen és mélységben kaphassuk el. A bot akciója közepes, ami azt jelenti, hogy az ideális halméret 2-8 kg között van.

Az Energo Team ENZA BOLO 600 cm bolognai horgászbot kényelmes markolattal van ellátva, így hosszabb időn át is kényelmesen használhatjuk. A bot kialakítása lehetővé teszi a precíz dobást, így a halakat pontosan oda dobhatjuk, ahova szeretnénk.

Az ENERGO TEAM márkájú Energo Team ENZA BOLO 600 cm bolognai horgászbot kiváló választás lehet mindazok számára, akik a bolognai horgászbotok előnyeit szeretnék kihasználni. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, tartós és strapabíró, így hosszú távon használhatjuk. A bot hossza lehetővé teszi a nagy távolságra dobást, ami nagyobb esélyt ad arra, hogy a halakat a kívánt helyen és mélységben kapjuk el. A bot akciója közepes, így az ideális halméret 2-8 kg között van. A kényelmes markolat lehetővé teszi az egész napos horgászatot, a precíz dobás pedig biztosítja, hogy a halakat pontosan oda dobhatjuk, ahova szeretnénk.

Ha szeretnél egy kiváló minőségű bolognai horgászbotot, amelynek segítségével garantáltan sikeres horgászatban lehet részed, akkor az ENERGO TEAM márkájú Energo Team ENZA BOLO 600 cm bolognai horgászbot a tökéletes választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?

Energo Team ENZA BOLO 600 cm bolognai horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák