Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Energo Team RIVERADO SLIM BOLO 400 cm bolognai horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-11024-401

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 400 cm
Tagok száma: 4 rész
Dobósúly: 5-20 g
7 490 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt! Elhoztuk a RIVERADO SLIM BOLO-t!!!
Cikkszám: 11024-401
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 4 m
Súly: 160 g
Szállítási méret: 130 cm
Tagok száma: 4
Akció: B

A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt!

Elhoztuk a RIVERADO SLIM BOLO-t!!!


A Riverado Bolo méreteiből még mindig tudtunk faragni és megalkottuk a Slim változatot, mely:

- lényegesen karcsúbb elődjénél, legvastagabb átmérői
4m/ 18mm
5m/ 20mm
6m/ 22mm

Ennek hasznát elsősorban a dobás során érzékeljük, sokkal könnyebb vele a dobás az ellenállása kisebb, mint elődjénél, így kisebb az az erőhatás ami a botot ilyenkor éri. Sokkal kisebb a terhelés akkor is, amikor nagy szélben akarunk bolognai bottal horgászni. Sokan láttunk már szélviharban eltört botokat, így ezt a kiváló tulajdonságát a botnak, az adott szituációban áldani fogjuk.

Említést érdemel a bot gyorsasága!
A kapást követően egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gyorsan reagálunk és a horgászbotunk mikor tud akasztani a halnak. Minél gyorsabb a horgászbotunk, annál korábbi az akasztás, annál több kapást tudunk halra váltani.


IM6-os Carbon anyagának köszönhető, hogy a könnyűsége mellé hatalmas erőtartalékok is párosulnak. Így akik nagyobb, akár 2-3 kilós pontyokat is üldözőbe szeretnének venni, nyugodtan tegyünk fel akár 0,18-as vastagságú monofil főzsinórt is.

A botra minőségi, extra könnyű SIC betétes gyűrűk kerültek
4m/ 5db
5m/ 6db
6m/ 7db
Mindegyik változatra 1 db csúszógyűrű került, mely a spicctagon helyezkedik el.

Orsónkat egy stabil tartást biztosító békazáras orsótartóval tudjuk a botra rögzíteni.


Megfizethető ára szinte bárki számára elérhetővé teszi.

Az ENERGO TEAM egy olyan márka, amely nem csak a horgászok körében ismert, hanem a minőségi horgászfelszerelések piacán is egyre növekvő népszerűségnek örvend. A Riverado Slim Bolo 400 cm bolognai horgászbotja az egyik legkiválóbb darabja a márka termékskálájának.

A Riverado Slim Bolo 400 cm bolognai horgászbot egy könnyű, ugyanakkor erős bot, amely kiváló minőségű anyagokból készült, és kifejezetten az igényes horgászok számára készült. A bot hossza 400 cm, ami azt jelenti, hogy hosszabb horgászatokhoz is ideális választás, és megfelelően finom, de erős szerkezete miatt biztosítja azt is, hogy a horgász mindig megbízhatóan tudja majd használni.

A Riverado Slim Bolo 400 cm bolognai horgászbotot kifejezetten a folyóvizeken történő horgászathoz tervezték, ahol a hosszabb botok előnyösek lehetnek. A könnyű váz miatt a bot könnyen kezelhető, és kiválóan alkalmas a kisebb halak horgászatára is, ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy a nagyobb példányokat is könnyedén kifogjuk.

Az ENERGO TEAM Riverado Slim Bolo 400 cm bolognai horgászbotja egy nagyon kényelmes bot, amelyet hosszabb horgászatokhoz is ajánlunk. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállóak a különböző időjárási viszonyokkal szemben is. Az ENERGO TEAM a horgászfelszerelések piacán egyre jobban megjelenő márka, amelynek minőségi termékei miatt érdemes követni a fejlesztéseket és ajánlásokat.

A Riverado Slim Bolo 400 cm bolognai horgászbot egy igazi ékkő az ENERGO TEAM termékpalettáján, amelynek használata során a horgászok garantáltan élvezni fogják a horgászatot, és könnyedén kifoghatják az áhított halakat. A bot kényelmes fogása és könnyű súlya miatt nagyon sok horgász számára lehet az ideális választás.

Tulajdonságok:
- Hossz: 400cm
- Súly: 415g
- Dobósúly: 3-15g
- Tagok száma: 5
- Anyaga: 24T grafit
- Akció: Medium

Összefoglalva, az ENERGO TEAM Riverado Slim Bolo 400 cm bolognai horgászbot egy kiváló minőségű és megbízható horgászfelszerelés, amely kifejezetten a folyóvizeken történő horgászathoz készült. A könnyű és erős váz, a kényelmes fogás és a kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy a horgászat mindig élvezetes és sikeres legyen. Ha igényes horgászfelszerelést keresel, akkor az ENERGO TEAM Riverado Slim Bolo 400 cm bolognai horgászbotja a tökéletes választás lehet számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?

Energo Team RIVERADO SLIM BOLO 400 cm bolognai horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák