Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Energo Team NASE BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-11094-501

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész
11 990 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Egy igazi folyóvízi úszós pálcát üdvözölhetünk az Energofish kft kínálatában.
Cikkszám: 11094-501
Súly: 240 g
Szállítási méret: 127 cm
Tagok száma: 5

A NASE BOLO személyében egy igazi folyóvízi úszós pálcát üdvözölhetünk az Energofish kft kínálatában.

Az IM8-as karbon bottest egy gyors és feszes botot eredményez, ami bevágáskor gyorsan reagál, így a legóvatosabban táplálkozó halak is horogra keríthetők. Ugyanakkor nem kell félnünk a bottörés veszélyétől akkor sem, ha egy termetesebb dévér, vagy akár, kisebb ponty akad a horgunkra.

Gyorsaságának köszönhetően rendkívül pontosan, kontrolláltan vezethetjük a sodrásnak megfelelő úszóméretet.

Békazáras orsótartó használatával a nyél átmérő minimálisra csökken, ezáltal kényelmes botfogást eredményez, miközben az orsót tökéletesen tartja.

A minőségi, kikönnyített SIC gyűrűknek köszönhetően a súlyelosztása tökéletes, így hosszabb horgászatok alkalmával sem lesz fárasztó kézben tartani a horgászbotot.

Válasszunk hozzá könnyű, precíz fékkel rendelkező orsót, hogy a legvadabb márnákat is biztonsággal szákba tudjuk terelni.

Az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team NASE BOLO 500 cm bolognai horgászbot' egy olyan termék, amelyet minden horgász szívesen használna a horgászat során. Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az optimális teljesítményt.

A bolognai horgászbot nagyon sok előnnyel rendelkezik, amelyeket minden horgász értékelni fog. Az ENERGO TEAM NASE BOLO 500 cm bolognai horgászbot kiváló választás azok számára, akik a horgászatot szeretik és szeretnék megtapasztalni az igazi élményt.

Ez a termék könnyű súlyú és kényelmesen használható, ami lehetővé teszi a hosszabb ideig történő horgászatot is. A horgászbot hossza 500 cm, így nagy távolságra is lehet vele horgászni. Ez a hosszú bot lehetővé teszi a horgász számára, hogy nagyobb területet fedjen le, így növelheti a halak fogásának esélyét.

Az ENERGO TEAM NASE BOLO 500 cm bolognai horgászbot kiválóan alkalmas a különböző halak fogására, például a pontyokra, a keszegre vagy a pisztrángra. A bot kiválóan alkalmas a finomabb és érzékenyebb horgászatra is. A bot megbízható és stabil, így biztos lehet abban, hogy a halat a parton fogja tudni.

A horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az optimális teljesítményt. Az ENERGO TEAM NASE BOLO 500 cm bolognai horgászbot kiváló minőségű karbonból készült, amelynek köszönhetően könnyű és tartós. A bot kiválóan ellenáll a különböző külső hatásoknak, például az időjárás vagy a víz hatásainak.

Az ENERGO TEAM NASE BOLO 500 cm bolognai horgászbot kiváló választás minden horgász számára, aki a horgászatot szereti és az igazi élményt szeretné megtapasztalni. Az ENERGO TEAM NASE BOLO 500 cm bolognai horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, kényelmes és könnyű használatú, és lehetővé teszi a nagyobb távolságokra való horgászatot is. Ha a horgászat szerelmese vagy, akkor az ENERGO TEAM NASE BOLO 500 cm bolognai horgászbot kiváló választás lehet számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?

Energo Team NASE BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák