Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

ENERGOFISH RUBIN BOILIE 360 cm 3R.3,5LB bojlis horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-13337-361

Gyártó: RUBIN

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 3 rész
Dobósúly: 90-120 g
11 990 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

ET Rubin Boilie bot - A Rubin családra az IM7-es karbon anyag által biztosított könnyedség és erő jellemző. A 100 gramm körüli dobósúllyal rendelkező bojlis bot különlegessége, hogy a nyél és a középső tag kemény és gyors, így a nagyobb halak fárasztásakor is kellő ellenállást tudunk kifejteni. Ugyanakkor a lágy, terhelés hatására felkeményedő spicce alkalmassá teszi a vékonyabb, finomabb pontyozó szerelékek használatához.
Cikkszám: 13337-361
Dobósúly: 3,5 lbs
Hossz: 3,60 m
Súly: 310 g
Szállítási méret: 126 cm
Tagok száma: 3

ET Rubin Boilie bot

A Rubin családra az IM7-es karbon anyag által biztosított könnyedség és erő jellemző. A 100 gramm körüli dobósúllyal rendelkező bojlis bot különlegessége, hogy a nyél és a középső tag kemény és gyors, így a nagyobb halak fárasztásakor is kellő ellenállást tudunk kifejteni. Ugyanakkor a lágy, terhelés hatására felkeményedő spicce alkalmassá teszi a vékonyabb, finomabb pontyozó szerelékek használatához.

A lágyabb, vékonyabb szerelékek használata, nagymértékben javítja a fogási esélyeket, de csak olyan botoknál használható, ahol a spicc karaktere megengedi.

A botot, nagy keménységű, a boton stabilan fekvő kéttalpas SIC gyűrűkkel, és osztott, könnyen tisztítható, duplon markolattal gyártják.

Nagyméretű süllyesztett orsótartója a nagyobb orsók talpának befogására is tökéletesen alkalmas.

Kezdő és haladó horgászok egyaránt ki tudják hozni belőle a maximumot.

2 és 3 részes változatban kapható.

Az Energofish Rubin Boilie 360 cm 3R.3,5LB bojlis horgászbot a Rubin márkájú termékek egyik legjobb darabja, mely minden horgász számára nagy segítséget nyújt a horgászat során. A horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és az optimális teljesítményt a vízben. A bot parabolikus akciója lehetővé teszi a nagyobb halak könnyű és biztonságos kifogását, így a horgászok bármikor élvezhetik a horgászat élményét.

A horgászbot hossza 360 cm, ami lehetővé teszi a nagyobb távolságból való horgászatot, ami különösen fontos lehet azoknál a horgászoknál, akik a nagyobb halakat szeretnék kifogni. A 3R.3,5LB erősségű bot ideális a csontos halak horgászatához, és a kisebb ragadozókhoz is. A horgászbot még akkor is kiválóan teljesít, ha a horgász kisebb csalikat használ, de akár nagyobb csalikkal is könnyedén megbirkózik.

Az Energofish Rubin Boilie 360 cm 3R.3,5LB bojlis horgászbot ergonomikus kialakításának köszönhetően a horgászok kényelmesen és stabilan tudnak horgászni. A bot markolata gumiból készült, így a horgászok keze nem csúszik el a botról, még nedves körülmények között sem. A horgászbot könnyű és kényelmes használatot tesz lehetővé, ezért hosszabb horgászatok során sem fárasztja a horgászokat.

Az Energofish Rubin Boilie 360 cm 3R.3,5LB bojlis horgászbot a Rubin márkájú termékek egyik legjobb darabja, amely kiváló minőségű anyagokból készült, és garantálja a tartósságot és az optimális teljesítményt a vízben. A horgászbot hossza és erőssége lehetővé teszi a nagyobb halak biztonságos kifogását, így a horgászok bármikor élvezhetik a horgászat élményét. Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes használati élmény pedig még kellemesebbé teszi a horgászatot.

Az Energofish Rubin Boilie 360 cm 3R.3,5LB bojlis horgászbot a horgászok egyik legjobb választása lehet, és garantáltan hozzájárul a nagyobb halak kifogásához és az élményes horgászathoz. Ha keresel egy strapabíró, tartós és kényelmes horgászbotot, amely megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, akkor az Energofish Rubin Boilie 360 cm 3R.3,5LB bojlis horgászbot lesz az ideális választás számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?

ENERGOFISH RUBIN BOILIE 360 cm 3R.3,5LB bojlis horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák