Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

DUPLA ALFA feeder horgász szett 390-as

Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető
Ingyenes szállítás

Cikkszám: SN-19999-390

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 28 990 Ft24 990 Ft [-14%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

DUPLA ALFA feeder szett 390-as

Összeállítottunk egy szuper feeder szettet.

Legyen Ön most a horgászat ALFÁja és omegája egyben! A két végpont közt pedig az Ön szaktudása! DUPLA ALFA feeder horgász szettünk kiválóságát 2 db CARP HUNTER ALFA FEEDER RUNNER 60 nyeletőfékes orsónk, valamint 2 db 390-es ALFA FEEDER horgászbotunk adja meg! Orsónk pénztárcabarát, ugyanakkor minősége garantáltan a hosszú ideig vastagon szedett minőség is lesz a vásárlók szótárában: nagy dobbal rendelkezik, amellyel most Ön is nagy dobra verheti szenvedélyét, és amelynek köszönhetően az Ön nagy dobása lesz a nagydobás. Majd 60 mm-es átmérője mellett hajtókarja is stabil, biztos fogást biztosít termékünknek. A nyeletőfék precízen állítható. Tömege 425 g. A 2 db golyócsapágynak köszönhetően futása is egyenletes. Olyan szép és egyenletes, szinte megfestenénk! Orsónk mérete 60-as, zsinórkapacitása 0,30mm / 280m, anyaga pedig grafit. A fékrendszer elsőfékből és nyeletőfékből áll. Emellett külön fontos kiemelni 390-es ALFA FEEDER horgászbotunkat, a szett másik felét, amely széles dobótartományban és kétféle hosszban is készült. A carbon és az üvegszál előnyei egyszerre érvényesülnek termékünkben composit anyagának köszönhetően! A halat rendkívül jól lehet vezetni vele, ráadásul B-akciójának köszönhetően jól és pontosan dobhatunk vele. Itt teljesen más értelmet nyer, hogy B jogosítványa van! Ajánlott zsinórvastagság 0,18mm-től 0,25mm-ig típustól függően. A kényelmes és biztos fogást a kombinált parafa-duplon nyél adja meg, hogy a nagy fogás most webshopunk tökéletes fogásával kezdődjön! 390-es ALFA FEEDER horgászbotunk tökéletes választás kezdő és középhaladó horgász-vásárlóink számára akár álló, akár folyóvízen akarják tökéletesíteni horgász-képességeiket! Termékünk dobósúlya 90 g, míg súlya 360g. Szállítási mérete 136 cm. A nagy fogás egy jó fogással kezdődik: azt pedig nálunk kapja meg!

Feeder szett tartalma: 2 db CARP HUNTER ALFA FEEDER RUNNER 60 nyeletőfékes orsó 

Egy elérhető árú, ám mégis megfelelő minőségű nyeletőfékes orsó a mindennapi horgászatokra.De nem csak egyszerű nyeletőfékes orsó!Szép nagy dobbal is rendelkezik, ami, mint tudjuk a nagy dobásokat segíti. A dob átmérője majdnem 60 mm és ráadásul kúposított, tehát a távdobáshoz ideális. Hajtókarja kellően erős, stabil fogást biztosít. A nyeletőfék precízen állítható. Tömege 425 g, mely jól illik az átlagos méretű feeder botokhoz, tökéletes súlyelosztást hoz létre velük. Futása szép, egyenletes, amit 2 db golyóscsapágynak köszönhet.

Részletek:

 • méret: 60
 • csapágyszám: 2
 • súly: 408 g
 • zsinórkapacitás: 0,30mm / 280m
 • orsóház anyaga: grafit
 • orsódob: grafit
 • áttétel: 5,2:1
 • fékrendszer: Elsőfék + Nyeletőfék

2 db  ALFA FEEDER horgászbot 390-as

Széles dobósúly tartományban és kétféle hosszban készült feeder horgászbot. Composit anyagának köszönhetően egyesíti magában a carbon és az üvegszál előnyeit.
Könnyű, mégis erős, fárasztás közben jól lehet vele vezetni a halat, kidolgozza annak minden kirohanását.
B-akciójának köszönhetően jól és pontosan dobhatunk vele. Ajánlott zsinórvastagság 0,18mm-től 0,25mm-ig típustól függően.
Kétféle erősségű üvegszál spiccel kerül forgalomba.

A kombinált parafa-duplon nyél tökéletes fogást biztosít számunkra a fárasztás és a dobás során egyaránt.
 

Kezdő és Középhaladó horgászok számára ideális választás legyen szó álló-, vagy folyóvízről.

 • Hossz: 390 cm
 • Tagok száma: 3+3
 • Dobósúly 50-100 g
 • Szállítási méret: 136 cm.
 • Súly: 360 g

 

Termékjellemző alapján keresnél?

DUPLA ALFA feeder horgász szett 390-as

Hasonló termékek

 • -27%
50 440 Ft 36 990 Ft

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák