Ingyenes szállítás 15.000,-Ft felett!

CARP EXPERT ETETŐKOSÁR BULLET FEEDER 25*31MM 30G

Sneci - Tobi
Rendelhető

Cikkszám: EF-58079-030

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

Súly: 30 g
Eredeti ár: 890,-Ft872,- Ft [-2%]

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Carp Expert Bullet Feeder etetőkosár 25x31 mm - A kosarak kifejezetten a távoli, rendkívül pontos feederes horgászat remek eszközei. A termék ólmozása nem a drótozás falán, hanem a végén, egy bullet formaként helyezkedik el, A zárt rács rész 25x31 mm es méretű. (kisebb méret)
Cikkszám: 58079-030
Anyaga: Fém + ólom
Felület: Szinterezett
Kiszerelés: 1 db/csomag
Kivitel: Bullet
Méret: 30 g
Típus: Feeder
Carp Expert Bullet Feeder etetőkosár 25x31 mm A CXP kínálatában megjelent egy nem átalános formájú kosár, a bullet feeder. A kosarak kifejezetten a távoli, rendkívül pontos feederes horgászat remek eszközei. A termék ólmozása nem a drótozás falán, hanem a végén, egy bullet formaként helyezkedik el, ez segíti dobás közben a puskagolyóként való reakciót. A felfogatást a kosár esetében, erős krimpelt damil biztosíja, mely a főzsinórra akasztás több metódusát lehetővé teszi. Az etetőanyag a kosár szemein át könnyen fog oldódni, de dobás közben nincs meg az a veszély, hogy a levegőben kihulljon. Iszapos vízterületeken, lazára töltött kosárral, akár a vízközt táplálkozó halak is elérhetőek általa. Darabosabb pontyos, vagy dévéres aprószemcsés anyaghoz is tökéletes, de pellettel is használható. A henger alakú forma jól tölthető, könyen tekerhető ki, és formájának hála nehezebben akad el. A zárt rács rész 25x31 mm-es méretű. (nagyobb méret) Feltámadó szélben is élvezni lehet a forma előnyeit, más kosarakkal ellentétben. Tapasztalattól függetlenül bárkinek ajánlott típus, versenyekre is kifejezetten megéri kipróbálni.

Termékjellemző alapján keresnél?

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák