Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

CARP EXPERT PVA ZACSKÓ GYORSAN OLDÓDÓ (70MMX200MM)

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-30570-031

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

850 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 30570-031
Jellemző: gyors oldódású
Kiszerelés: 10 db/cs
Méret: 70x120mm
A PVA tasakok használata igen egyszerű. A tasak megtöltése előtt készítsünk elő pva zsinórt, vagy szalagot az összekötözéshez, ha ez nem áll rendelkezésre, akkor a tasak végéből vágjunk le egy fél centis sávot.
Töltsük meg tasakunkat félig etetőanyaggal, zúzott bojlival, pellettel. Ezután helyezzük bele a végszerelék ólmát és a horgot, majd töltsük tele. Miután kinyomkodtuk belőle a levegőt, pár tekerés után kössük meg a tetejét és nedvesítéssel egyengessük el a kiálló részeket.

Arra figyeljünk a legjobban, hogy az etetőanyag bekeveréshez ne használjunk vizet, továbbá a pelletek, bojlik aromázásához víz alapú terméket, mert az idő előtt fel fogja oldani a pva-t. A gyors oldódású változat hideg vízben megfelel, de melegebb vizekben, vagy mély bányatavakon érdemes a lassú oldódásút választani. Méréseink szerint az oldódási idők az alábbiak szerint alakulnak 15 celsius fokos vízben:

- Gyors oldódású: 20 mp Tipp: Ha iszapos helyen akarjuk használni a pva tasakunkat, töltsük lazára és a levegőt sem kell annyira kinyomkodni belőle, csak éppen, hogy lassan elsüllyedjen. Így nem fog beleülni az iszapba, hanem annak felszínén szépen felfekszik.

A horgászat egyre népszerűbb sportág, és a CARP EXPERT márka élen jár az olyan kiegészítők és felszerelések fejlesztésében, amelyek segítségével a horgászok még hatékonyabban és eredményesebben tudnak dolgozni. A CARP EXPERT PVA ZACSKÓ GYORSAN OLDÓDÓ (70MMX200MM) kifejezetten erre a célra készült, és számos előnnyel jár a horgászok számára.

Az első és legfontosabb előnye ennek a terméknek a gyorsan oldódó anyag, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a csalit gyorsan és hatékonyan helyezzék ki a vízbe. A CARP EXPERT PVA ZACSKÓ GYORSAN OLDÓDÓ (70MMX200MM) kis méreteinek köszönhetően egyszerűen használható, és egyetlen mozdulattal a vízbe helyezhető. A zacskó gyorsan feloldódik, és a csali azonnal elkezd működni.

A CARP EXPERT PVA ZACSKÓ GYORSAN OLDÓDÓ (70MMX200MM) másik előnye, hogy kiváló minőségű anyagokból készült. A CARP EXPERT márka szigorú minőségellenőrzési rendszerrel rendelkezik, így minden egyes termékük kiváló minőségű és tartós anyagok felhasználásával készül. Ez azt jelenti, hogy a CARP EXPERT PVA ZACSKÓ GYORSAN OLDÓDÓ (70MMX200MM) nagyon erős és tartós, és nem fog szakadni vagy szétesni használat közben.

A termék mérete is nagyon fontos előnye ennek a terméknek. A 70mmx200mm-es méret kiválóan alkalmas arra, hogy a horgászok kisebb mennyiségű csalit helyezzenek ki a vízbe, így nem kell aggódniuk az elpazarolt csali miatt. Ezenkívül a kis méretű zacskók könnyen szállíthatók és tárolhatók, így a horgászok mindig magukkal vihetik őket.

A CARP EXPERT PVA ZACSKÓ GYORSAN OLDÓDÓ (70MMX200MM) további előnye, hogy nagyon könnyen használható. A zacskó egyszerűen töltődik fel a csalival, majd a vízbe helyezhető. A zacskó gyorsan eloldódik, és a csali azonnal elkezdi a munkáját. Ez azt jelenti, hogy a horgászok időt takaríthatnak meg, és gyorsan és hatékonyan dolgozhatnak.

Összességében a CARP EXPERT PVA ZACSKÓ GYORSAN OLDÓDÓ (70MMX200MM) kiváló termék, amely számos előnnyel jár a horgászok számára. A gyorsan oldódó anyag, a kiváló minőség és a kis méretű zacskók nagyon előnyösek, és segítenek a horgászoknak hatékonyan és eredményesen dolgozni. Ha szeretnél hatékonyan horgászni, akkor érdemes kipróbálni a CARP EXPERT PVA ZACSKÓ GYORSAN OLDÓDÓ (70MMX200MM) terméket!

Termékjellemző alapján keresnél?

CARP EXPERT PVA ZACSKÓ GYORSAN OLDÓDÓ (70MMX200MM)

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák