Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ÁNIZS

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-30150-002

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

3 490 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.
Cikkszám: 30150-002
Jellemző: Ánizs
Kiszerelés: 27 db / doboz
A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést. Ennek nagy jelentősége van, az agyonhorgászott vizeken, vagy akár a rövid, 1-2 napos horgászatok esetében, de lehűlő, vagy felmelegedő vizekben is nagy hasznát vehetjük. A tartódoboz cseppmentesen zár, tökéletesen védi a PVA tasakokat a nedvesség beszivárgásától, s ezáltal a végleges károsodástól.

Vágjunk félbe pár szem bojlit, tegyünk mellé 1-2 pelletet, majd aromásítsuk meg olyan aromával, ami nem oldja fel PVA hálónkat, tehát nem vizes bázisú. Ezt a mixet töltsük be a tasakba, kössük el a végét és már mehet is a horog mellé, vagy az ólomra.

A vízbe érve, hőmérséklettől függően 20 mp-2 perc alatt eloldódik és a horog közvetlen közelében biztosít csalogató anyagot a pontyok-amurok számára.

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ÁNIZS' egy olyan termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. Ez a termék előnyös lehet mind az amatőr, mind pedig a profi horgászok számára. Az aromásított PVA zacskók nagyon hatékonyak lehetnek, ha a célunk a halak csalogatása, és azokat a lehető legjobb helyre vonzása.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ÁNIZS kiváló minőségű, és az ánizs aroma miatt nagyon hatékony a halak vonzásában. A termék megfelelő mérete és tartóssága miatt könnyen használható, és a zacskók jól záródnak, így biztosak lehetünk abban, hogy az etetőanyagunk nem fog elázni, hanem a kívánt helyen marad.

A termék mérete 10x12 cm, és 27 db aromásított PVA zacskót tartalmaz egy csomagban. Ez a mennyiség elegendő lehet akár egy hosszabb horgászat során is, és a csomag mérete miatt könnyen szállítható.

A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ÁNIZS előnyei között említhetjük, hogy a termék:

- Hatékonyan vonzza a halakat: Az ánizs aroma miatt a halak vonzódni fognak a zacskókhoz, így nagyobb esélyünk van arra, hogy sikeres horgászatot folytassunk.

- Könnyen használható: A PVA zacskók könnyen használhatók, így akár kezdő horgászok is könnyen használhatják őket.

- Megfelelő méretű: A 10x12 cm-es méret miatt a zacskók megfelelő mennyiségű etetőanyagot tartalmaznak, így nem kell aggódnunk azon, hogy kevés vagy túl sok etetőanyagot adunk a vízbe.

- Jól záródnak: A zacskók jól záródnak, így biztosak lehetünk abban, hogy az etetőanyagunk nem fog elázni, hanem a kívánt helyen marad.

- Tartósak: A PVA zacskók tartósak, így akár hosszabb ideig is használhatjuk őket.

- Könnyen szállítható: A zacskók kis méretűek és könnyen szállíthatók, így könnyen magunkkal vihetjük őket a horgászatra.

Összességében a CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ÁNIZS egy nagyon hatékony és praktikus termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. Az ánizs aroma miatt hatékonyan vonzza a halakat, és a jól záródó, tartós PVA zacskók miatt biztosak lehetünk abban, hogy az etetőanyagunk a kívánt helyen marad. A termék megfelelő méretű és könnyen használható, így akár kezdő horgászok is könnyen használhatják őket. A CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ÁNIZS egy olyan termék, amelyet bátran ajánlhatunk mindenkinek, aki szeretne sikeres horgászatot folytatni.

Termékjellemző alapján keresnél?

CARP EXPERT AROMÁSÍTOTT PVA ZACSKÓ 27DB ÁNIZS

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák