Sneci.hu - Balatoni horgászat - Próbáld ki magad a magyar tengeren!
Olvasási idő: csak ~1 perc

Balatoni horgászat - Próbáld ki magad a magyar tengeren!

Mindig is ki akartad próbálni magad a tengeren? A hullámok és a sirályok hangja, a gigantikus fogások csobbanása téged is vonz? 

A Balaton ugyan nem tenger és nem is sósvízű, de a magyar horgászok büszkén hívják “magyar tengernek”! Remek lehetőség, ha új horgász kalandokra és nagyobb vízfelületre vágynál! A Balaton igazi hogászparadicsom, rengeteg élményt és újdonságot kínál. Olvasd el cikkünket és tudd meg miért érdemes kipróbálnod a balatoni horgászatot!

 

Miért érdemes kipróbálni a balatoni horgászat mesterségét?

A Balaton hazánk egyik legkedveltebb turisztikai központja, a legnagyobb állóvizünk. Mintegy 600 négyzetkilométeres vízfelületével, 77 km-es hosszúságával és 7,7 km-es szélességével bőven ad lehetőséget a horgászni vágyóknak is!

Tökéletes családi kikapcsolódást szervezhetsz a Balatonon, ez egyértelmű, hiszen rengeteg strand, program és látványosság teheti csodássá az ott töltött időt. Azonban Neked mint fanatikus horgásznak nem kell otthon hagynod a horgászfelszerelésed! Így Te és a család, a gyerekek sem fognak unatkozni! Tudtad, hogy kifejezetten horgászoknak való rendezvényeket és programokat is szerveznek a balatoni társaságok? Érdemes nézelődni és keresgélni, hiszen felejthetetlen élményekkel gazdagodhatsz! A balinozás szerelmesei, a ponty-rajongók és a süllő-őrültek is megtalálhatják a számukra tökéletes programot.

 

Hol lehet horgászni a Balatonon?

IDE kattintva megtekintheted a Balatoni Horgászturisztikai Adatbázist! Ezen az oldalon minden fontos infót megtalálsz a kinézett horgászhelyről és még útvonalat is tervezhetsz.

Fontos! Mielőtt a horgászfelszereléseddel a Balatonra sietnél és bevetnéd a csalidat a hullámok közé, mindenképp nézz utána és érdeklődj az adott partszakasz, horgászhely szabályairól, a napijegy megváltásáról és az esetleges korlátozásokról!

 

Máris hatalmába kerített a nyár hangulata? Nézz szét a Sneci webáruházában és szerezz be mindent, amire a magyar tengeren csak szükséged lehet! A balatoni horgászat varázsát minden horgásznak át kell élnie legalább egyszer horgász pályafutása során, bátran kezdd el a balatoni túra tervezgetését, akár már most!

Köszönjük, hogy olvastál, találkozunk legközelebb!


Termékjellemző alapján keresnél?

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202