Sneci.hu - AMUR AZ ÚR - JÚNIUSI AMUROZÓ RECEPT
Olvasási idő: csak ~1 perc

AMUR AZ ÚR - JÚNIUSI AMUROZÓ RECEPT

Júniusi receptünk -ahogy a címe is sugallja- amur horgászatára lett kifejlesztve.  Összetevői között szerepel minden, amit ez a fajta hal szeret: többféle vízinövény keverékét tartalmazó etetőanyag, hasonló ízvilágot képviselő kukorica és aroma, illetve csemegeként az amur egyik kedvence a tigrismogyoró, megspékelve egy kis édes zamatú ananászos wafterral. Ezek együttese biztosan horgunkra csalogatja célhalunkat és elmondhatjuk, hogy a kifogott halaink között az "amur az úr". 

A szett teljes tartalma: 

CarpZoom amur etetőanyag, 1 kg: Kifejezetten amur horgászatához készített speciális etetőanyag. Különböző magok őrleményének valamint az amur számára vonzó zöld vízinövények őrleményének optimális keveréke.Zöld színe még a leggyanakvóbb nagy halnak sem zavaró, természetes módon táplálkoznak az etetésen, ezzel garantálva a fogást.

Haldorádó főtt kukorica- amur, 1 kg: A főtt kukorica natúr változatban is az egyik legnépszerűbb csalogatóanyag, ám tovább ízesítve jelentősen megnövelhetjük annak hatását. Az „amur” ízesítésű magvak a sok hazai vízben is megtalálható, nagyra növő növényevő halnak, az amurnak próbál meg a hínár-sás és pisztácia aromájával kedveskedni. Ez messziről a horgászhely közelébe csalogatja a kíváncsi torpedókat. Önmagában, egyre nagyobb mennyiségen szórva igazán hatásos, de ez több napot igények. Ha már a rövid idejű horgászatok során is szeretnénk vendégül látni a halakat, akkor a bevált amuros etetőanyagunkba érdemes keverni

Haldorádó Turbo tigris -natúr: A Haldorádó Turbo Tigris üvegcse nvegyes szemű normál, nagy és fekete tigrismogyorót is tartalmaz.

Stég Product Upters Smoke Ball 7-9mm - pineapple: Látványos íz- és színhatást produkáló balanszírott csali. A csalitüskén felkínálva a horog a fenéken illetve kosarunkon marad, annak síkjából csak a tüske és a csali emelkedik ki, így a legóvatosabb halak is könnyen becsaphatók. Egy dobozon belül két mértű, azonos szín, illat-, és aromatartalomú, színhatást produkáló balanszírott csali található.

CarpZoom folyékony aroma amurnak, 200 ml: Folyékony aroma amurhorgászathoz. Használhatjuk etetőanyagokhoz, magkeverékekhez és pelletekhez utóízesítésre.

Szettben is megtalálod a termékeket! Kattints ide! 

 

Érdekel az etetőanyag bekeverése? Nézd meg videónkat:


Termékjellemző alapján keresnél?

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202