Ajánlatainkból
Termékeink
-21% Carp Expert Long Cast Távdobó orsó + ajándék Carp Hunter Fluo zsinór

A kép esetenként illusztráció, kérjük a termék nevét és leírását olvasd el!

Carp Expert Long Cast Távdobó orsó + ajándék Carp Hunter Fluo zsinór


Carp Expert Long Cast Távdobó orsó + ajándék Carp Hunter Fluo zsinór


Carp Expert Long Cast Távdobó orsó + ajándék Carp Hunter Fluo zsinór


Carp Expert Long Cast távdobó orsó:


Újdonság 2017!  A bőven száz méter feletti dobások kivételes felépítésű és szerkezetű orsókat kívánnak meg.

Ezek az igények testesülnek meg a Carp Expert 9000-es távdobó orsójában.Nagyméretű kúpos távdobó dob: alsó átmérője 74 mm, felső átmérője 72 mm. Az áttétele 4,6:1. Így a hajtókar teljes elfordításával 1 méter! zsinórt csévélhetünk fel vele, ha színig töltjük az orsónkat zsinórral. Tehát a hatalmas dobról könnyen pereg le a zsinór, nagyot tudunk dobni vele, amit az áttételnek köszönhetően gyorsan vissza is tudunk szedni.

Óriás lamellás fékrendszere precízen dolgozik, nem tapad le. Zsinórvezető görgője csapágyazott, szépen szalad, a felkapókar cső anyaga stabilitást sugároz. Tengelye 5 mm vastag, tehát még komolyabb erő hatására sem hajlik el. A rotor igen feszes, nem lötyög.

A hajtókar külön említést érdemel! Full forgácsolt fém, kitűnő megmunkálással, ezáltal igen erős és esztétikus is egyben. Nem okoz gondot neki a 100-200 grammos végszerelékek kitekerése.

hatalmas belső tányérkerékre alapozott meghajtás erőt és megbízhatóságot kölcsönöz az orsónak.Összességében elmondhatjuk, hogy a távdobásokhoz gyártott orsók között egy igen megbízható darabra leltünk, ami (és ez már csak szubjektív vélemény) harcsázásra is tökéletesen megfelel.


+ajándék


Carp Hunter Fluo zsinór


Az Energo Team Carp Hunter pontyozó zsinórja máris óriási népszerűségnek örvend. A fluosárga színű, lágy monofil zsinór különleges felületkezelésének köszönhetően kiváló minőségű erős, kopásálló zsinór. Simán pereg le az orsó dobjáról, garantáltan nagy távolságba juttatva a végszereléket. Színe, különösen éjszaka, lehetővé teszi a végszerelék helyzetének megállapítását és a megakasztott hal mozgásának követését. Óriás tekercses dobon kerül forgalomba, a 600 m elegendő akár egy hosszú szezonra is.

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Carp Expert Long Cast Távdobó orsó + ajándék Carp Hunter Fluo zsinór

  • Gyártó: CARP EXPERT
  • Szállítási díj: Ingyenes
  • Cikkszám: 19999-660
  • Készlet információ: Rendelhető
  • 17 767 Ft
  • 13 990 Ft

Címkék: carp, expert, long, cast, távdobó, orsó, ajándék, hunter, fluo, zsinór, szettek, 19999-660 távdobó, orsó tobi, kiemelt, akciÓi