Ajánlatainkból
Termékeink
-31% Banax Helicon 5600NF orsó + ajándék Camo Carp zsinór

A kép esetenként illusztráció, kérjük a termék nevét és leírását olvasd el!

Banax Helicon 5600NF orsó + ajándék Camo Carp zsinórA bojlis módszer terjedésével egyre több, és egyre jobb minőségű orsó jelenik meg a piacon. A Banax Helicon 5600NF ezek közül is kiemelkedik, hiszen az egyik a legnagyobb méretű nyeletőfékes orsóról van szó. Erre az erőteljes, masszív, stabil orsóra akár 480 méter 0,30-as vagy 360 m 0,35-ös damilt is fel lehet csévélni. Az orsó legszembetűnőbb része emiatt nagyméretű kúposított dobja, amely a hosszú dobások elengedhetetlen feltétele.

Hihetetlen átmérőjű, nyújtott távdobó dobjáról, - melynek peremén titánium bevonat található -, szinte ellenállás nélkül pereg le a zsinór. A nagy szilárdságú grafit házban kapott helyet az a csigás dob emelés, amely a zsinór meneteit szépen egymás mellé rendezve segíti elő a 100 méter feletti dobásainkat. A hajtókar egy mozdulattal behajtható. A fém dob mellé egy szintén távdobó grafit dob is a dobozba került.

Az orsó normál fékereje a dob elején található tekerőgombbal nagyon precízen állítható, míg az orsó hátsó részén található tekerőgomb a nyeletőfékerőt tudja szabályozni.

Az orsó áttétele: 4,7:1, zsinórkapacitása: 0,30 mm/ 480 m, csapágyszáma: 5+1, tömege: 820 gr

Egy remek bottal párosítva ennek az orsónak nem lehet akadály az álomhatárunk elérése sem, távdobások terén.

Az orsó megrendelése esetén a csomaghoz ajándékba adjunk egy Campo Carp zsinórt is, mely teljesen igazodik a pontyozó horgászat igényeihez. A nyúlása szinte nullára lett csökkentve, ezért a bevágáskor még nagy távolságban is azonnal kontaktusba tudunk kerülni a megakasztott hallal. A felülete teflon bevonatot kapott, ami elősegíti, hogy dobáskor a gyűrűk felületén gyorsabban fusson ki ezáltal nagyobb távolságokat tudunk elérni. A nanotechnológiai eljárásnak köszönhetően a gyártás során kisebb molekulájú co-polymereket tudtak felhasználni, ami nagymértékben javította a zsinór merülését és csomótűrését. Selyem zöld színe a legtöbb aljzatba szinte észrevétlenül olvad bele a halak számára szinte észrevétlenné válik. Hossza 600 m.

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Banax Helicon 5600NF orsó + ajándék Camo Carp zsinór

  • Gyártó: BANAX
  • Szállítási díj: Ingyenes
  • Cikkszám: 19999-680
  • Készlet információ: Rendelhető
  • 27 686 Ft
  • 18 990 Ft

Címkék: banax, helicon, 5600nf, orsó, ajándék, camo, carp, zsinór, szettek, 19999-680 tobi, kiemelt, akciÓi